Välkommen till Foshan Nanhai Ease Outdoor Furniture Co., Ltd Trusted Outdoor Furniture


about-us2_01.jpg


Ease grundades augusti 2007 av Mr. Xia i Lishui Town Nanhai District Foshan City. Innan dess hade Xia arbetat mer än 10 år inom utomhusmöbelindustrin. 2004 byggde han tillverkningsbasen för det holländska kontraktsmöbelbolaget Alu-light i Qingyuan City, vilket gjorde att han kunde få mycket erfarenhet av att hantera fabriken av aluminiumkontraktsmöbler. Slutligen, med hjälp av vänner och kunder, byggde han sin egen fabrik Ease Outdoor Furniture.

Ease Utemöbler är dedikerade för att producera utemöbler med aluminiumram, PE-rotting och textylen. Produktsortimentet inkluderar handvävande aluminiumrottingstol, aluminiumtextylstol och bordsunderlägg. Alla är lämpliga för utomhus och inomhus, såsom restaurang, café, gatorestaurang, öppen himmel, trädgård, uteplats, bar, badort, hotellbalkong och alla fritidsplatser.   Vi är mycket skickliga i bambuutseende. Nu har vi investerat ytterligare en produktionslinje --- avancerade möbler i aluminium (stol- och soffset).

Efter en ständig utveckling i många år, förbättrad vår produktkvalitet och utöka vår produktionskapacitet, har vi tagit in olika avancerad utrustning, till exempel, automatiska rörbockningsmaskiner.

about-us2_02.jpg


För att fortsätta förbättra vårt hantverk av träutseende och bambuutseende, har vi byggt en automatisk beläggningslinje och höghastighetsåtervinningsmaskin i vår pulverlackeringsverkstad. Vårt sprutpistermärke är Gema, tillverkat i schweiziska. Vår pulverlackutrustning är ledande inom branschen. Alla dessa hårdvaruutrustningar leder vårt beläggningsfarkoster på hela branschens främsta plats.

about-us2_03.jpg


Under tiden har vi, enligt kravet på regeringar, inte genomfört någon avloppsvatten och ingen avgasförorening. Vi är ett kvalificerat företag inom miljöskydd.

Som vi vet behöver utomhusmöbeltillverkare många arbetare, eftersom vävningen och textylenheten måste göras för hand, de kan inte färdigställas med maskiner. EASE har massor av skickliga arbetare, vilket är en annan fördel med EASE OUTDOOR. Vi har tillräckligt med order för att våra arbetare ska arbeta året runt. Tvärtom, arbetarna är mestadels tillfälliga i vissa små fabriker. Vi har nästan 200 arbetare under högsäsongen och vi kunde producera mer än 300 HQ-containrar per år.

about-us2_04.jpg


För alla produkter som säljs av EASE OUTDOOR kan vi tillhandahålla två års garanti. Vi använder 6061 standardaluminium och pulver för beläggning med UV-beständighet. Dessa material är tillräckligt bra för den komplexa och föränderliga utomhusmiljön. Om kunden har särskilda krav kan vi också använda Tiger-beläggning. Sedan korgar vi använder märket Wintech. Beroende på situationen, kan vi erbjuda 5 års garanti korg om kunden behöver. Kudden är vattentät och UV-beständig. Vi kan också använda varumärket Sunbrella om kunden behöver kuddar av hög kvalitet.

about-us2_05.jpg


Paketet är en annan viktig del; Generellt sett är stolarna så här

about-us2_06.jpg

Vi har många modeller klarat testet av EN581, samtidigt godkänt ISO9001. Produkten av hög kvalitet är hörnstenen i företagets växande.

about-us2_08.jpg


Varje år utvecklar vi några nya modeller och visar dem i utställningarna. Spogamässan varje september är den viktigaste utställningen. Sex år gick, startade från en monter på 12 kvadratmeter, sedan expanderade vi varje år till 24㎡, 40㎡, 64㎡ och fortsätter. Förra Spoga hade vi en monter på mer än 100㎡. Vi tror att vi kommer att bli starkare och mer professionella i framtiden. Förutom Spoga Fair deltog vi också på Shanghai International Furniture Fair och CIFF.

about-us2_06.jpg

Vi välkomnar kunderna varmt att besöka vår monter. Vi är mycket för dina värdefulla förslag så att vi kan bli bättre och bättre. Vi öppnade ett nytt exportförsäljningskontor i centrum av Foshan och utökar vårt säljteam för att ge effektivare och professionell service för våra kunder.

about-us2_07.jpg

Med utvecklingen i åratal har EASE OUTDOOR bytt från helt enkelt OEM-tillverkare till ODM-fabrik. I en nära framtid kommer vi att visa mer vår ursprungliga design. Ser fram emot din uppmärksamhet och välkomnar också extraordinära designers arbetar med oss. Vi tror att det djupt, original design, hög kvalitet och professionell service är hörnstenarna i kontinuerlig utveckling för framtida EASE OUTDOOR.