Restaurang aluminium stolar utomhus möbler Hotel Beach Resort bra kvalitet

Restaurang aluminium stolar utomhus möbler Hotel Beach Resort bra kvalitet aluminium uteplats stol, aluminium trädgårdsstol. Stolen är gjord av aluminiumram och poly trä sits och rygg. Utan arm har stolen fler större lastning förmåga. Jämfört med aluminium stol med arm, användningen av...
chatta nu

Produktinformation

Restaurang aluminium stolar utomhus möbler Hotel Beach Resort bra kvalitet
 
Aluminium uteplats stol, aluminium trädgårdsstol. Stolen är gjord av aluminiumram och poly trä sits och rygg. Utan arm har stolen fler större lastning förmåga. Jämfört med aluminium stol med arm, kommer att användningen av aluminium matstol vara flexibel. Under tiden, lätt att underhålla.
 
Restaurang aluminium stolar utomhus möbler Hotel Beach Resort bra kvalitet
 

Modell objektE7303
BeskrivningRestaurang aluminium stolar utomhus möbler Hotel Beach Resort bra kvalitet
Dimension(cm)56 * 58 * 86
Net förpackn3.5
Detalj MaterialAlun ram, ploywood sits och rygg
PaketetStandard export förpackning: stolar är insvept med pärla bomullspapper. Efter stapling, kommer att stolar omfattas av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjul fäste för att flytta.
40HQ lastning förmåga1500pcs
AnvändningStrand, trädgård, uteplats, Bistro, uteservering, Utomhus kafé, utomhusbar, Street bageri

25.jpg


Produktfunktion restaurang aluminium stolar utomhus möbler Hotel Beach Resort bra kvalitet
Aluminium stol är lätta och mer hållbara än andra metaller. Det är mycket länge utan rostiga. Människor kommer mest sannolikt att av aluminium sittplatser. Det är vanligtvis klar med pulver beläggning färg som är mycket tålig samt. Aluminiummöbler behöver mycket lite underhåll för att hålla deras livslängd.
 
Senaste nyheterna
I framtiden, är 100% vänliga vattenkraft och oleo motbjudande behandlingsutveckling den andra trenden för trädgårdsmöbler. Vi behöver förbättra anti - påväxt förmåga av utemöbler, särskilt för den offentliga utemöbler.
 

2.jpg

Förfrågning