Brun Tyg Aluminium Stolar Open-Sky Restaurang Bistro Låt solskenet vara i

Brun Tyg Aluminium Stolar Open-Sky Restaurang Bistro Låt solskenet i brun tyg aluminiums stol är funktion produkt. Vi kallar också det bruna bistrostolar eller bruna tygstolar. Våra produkter är gjorda av aluminiumram med god pulverlackerad finish och konstgjord rotting vävning / tyg ...
chatta nu

Produktinformation

Brun Tyg Aluminium Stolar Open-Sky Restaurang Bistro Låt solskenet vara i

Brun tyg aluminium stol är funktion produkt. Vi kallar också det bruna bistrostolar eller bruna tygstolar. Våra produkter är gjorda av aluminiumram med god pulverlackerad finish och vävning av vävt rotting / tygförpackning / trä och stål, lämplig för inomhus eller utomhusbruk.
Förutom tygstolen, levererar EASE även PE-rotting / korgstol, bambu-look aluminiumsstol.

Brun Tyg Aluminium Stolar Open-Sky Restaurang Bistro Låt solskenet vara i

Produkt introduktion av Brown Fabric Aluminum Stolar Open-Sky Restaurant Bistro Låt The Sunshine in
Brun tyg aluminiumsstol är tillverkad av aluminiumrör och PE-tyg. Ease har mer än 10 års produktionserfarenhet. Stol Aluminium är den grundläggande delen av stolen. För svetsningen All
Av stolarna är full svetsning, vilket säkerställer stolens lagring och stabilitet. Lätt produkt upp till EN581-standarden. Dimension, stil och färg kan anpassas. SGS internationellt standardcertifikat.

Modell Artikel E8053
Beskrivning Brun Tyg Aluminium Stolar Open-Sky Restaurang Bistro Låt solskenet vara i
Dimensionen (cm) 45 * 57 * 88
Nettovikt (kg) 3,5
Detaljmaterial alunrör: dia28 * 1,5 mm
textil: 5 * 3/2 * 2/1 * 1
bambu ser slut
Paket Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.
40HQ laddningsförmåga 850pcs
Användande Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri


bu.jpg


Produktfunktion och applicering av Brown Fabric Aluminum Stolar Open-Sky Restaurant Bistro Låt solskenet vara i

Tyget är tillverkat av PVC-belagd vävt polyester, icke sträckt garn. Det är ett öppet vävt utomhusklädselväv av plast som tål hårdheten i friluftslivet. Vårt tyg passerar UV-test 3000H utan trasig och färgavverkning. Så tyget kan användas vid alla väderförhållanden.
aluminiumram: stabil, stark och lätt i vikt, med god pulverlackering, rost aldrig
Tillämpningen av stolarna: Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri


未标题-4(001).jpg


Senaste nytt
Trädgårdsmöbler är attraktiva och väderbeständiga, eftersom det inte är troligt att de ruttnar eller vrids. Det kan dock splittras och blir nästan säkert grå inom ett år om det inte bryts ordentligt. Tvätta möblerna och byt ut eventuella fästanordningar som börjar rosta, eftersom de så småningom kommer att färga träet. Damm och slutligen torka med en trasa som har fuktats i tunnare färg.

7.jpg

Hot Tags: brun tyg aluminium stolar öppen himmel restaurang bistro låt solen gå in, tillverkare, skräddarsydda, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like