Fällbara tygstolar Servering Furuniture Bra tid med dina vänner

Fällbara tygstolar Matsal Bra tid med dina vänner Metalfällbar stol är en sorts utomhusfällbar stol. Fransk stil utemöbler är ledande produkt i EASE produktlinje. Franska restaurangmöbler är populära i Europa. Denna vikta tygstol är nytt föremål, med hjälp av ...
chatta nu

Produktinformation

Fällbara tygstolar Matsal Bra tid med dina vänner

Metallfällbar stol är en slags utomhusfällbar stol. Fransk stil utemöbler är ledande produkt i EASE produktlinje. Franska restaurangmöbler är populära i Europa. Denna vikta tygstol är nytt objekt, med passande röd och mild kräm, Skapa en stol bara för Europa. Hög nivå utomhus stolar fräsch stil möbler producerad av högkvalitativt råmaterial. Ta med dem till din kedjarestaurang eller kedja caf & eacute; butik, fler och fler människor kommer till din butik.

Fällbara tygstolar Matsal Bra tid med dina vänner

Produkt introduktion av Folding Fabric Stolar Dining Furuniture Bra Tid Med Dina Vänner
Som en hög nivå utomhus matsal tillverkare, är 1,5 mm tjocklek aluminium röret den grundläggande delen. All ram är fullsvetsad, tyget är också lämpligt för kommersiell användning. Under tiden är mogen svetsning den andra ljuspunkten. Pulverlackering fortsätter vid 220 ° C, non-off pulver och fin ytbehandling på stolen.

Modell Artikel 7020
Beskrivning Fällbara tygstolar Matsal Bra tid med dina vänner
Dimensionen (cm) 56 * 60 * 86
Nettovikt (kg) 3,8
Detaljmaterial alunrör: dia28 * 1,5 mm
textil: 5 * 3/2 * 2/1 * 1
bambu ser slut
Paket Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.
40HQ laddningsförmåga 680pcs
Användande Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

55.jpg


Produktegenskaper och applicering av Folding Fabric Stolar Matbordsmöbler Bra tid med dina vänner
Fransk stil tyg stol kan användas utomhus och inomhus. Den kan passa flera extrema väderförhållanden. På grund av den vattentäta och UV-resistenta egenskapen hos aluminiumröret och frabic.
Tillämpning: Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri


模板12.jpg


Senaste nytt
Ny design och ny form. Det nya objektet är på väg. Tanken kommer från äggstolen, vi vill minska pressen på baksidan, det här är vårt nya försök. Titta bara fram emot det.

1.jpg

Hot Tags: vikning tyg stolar matsal furuniture bra tid med dina vänner, tillverkare, skräddarsydda, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like