Franska Tygstolar Utomhus Inomhus Bröllopsmöbler

Franska Tygstolar Utomhus Inomhus Bröllopsmöbler

Franska tygstolar utomhus inomhus bröllopsmöbler utemöbler inte bara att användas i trädgården, gatan restaurang, men också kan användas vid utomhus bröllop. Handvävning nära naturen, denna funktion matchar frågan om utomhusbröllop, gå tillbaka till naturen. Denna nya designvävstol, ...
chatta nu

Produktinformation

Franska tygstolar utomhus inomhus bröllopsmöbler

Utemöbler, inte bara för att användas i trädgården, gatunestaurang, men också kan användas vid utomhusbröllop. Handvävning nära naturen, denna funktion matchar frågan om utomhusbröllop, gå tillbaka till naturen. Denna nya designtygstol, stolens färg är valfri. Det betyder att du kan välja den färg som hänvisar till ditt tema. Tygstol som används vid bröllop, tror vi att det också är en ny idé för dig. Lägg till den i din produktlinje, vilket kan hjälpa dig att locka nya kunder.

Franska tygstolar utomhus inomhus bröllopsmöbler

Införandet av franska tygstolar utomhus inomhus bröllopsmöbler
Halvcirkel stol tillbaka visar retro palats stil. Denna stol är gjord av aluminiumram och tyg. Vi väljer 1,5 mm tjocklek aluminiumrör, som har bra lager, och stollagret kan upp till 150 kg. Äldre pulverlackeringsteknik säkerställer jämn yta. Pulverlackering föregås vid 220 grader grad, lämplig för utomhusbruk, färgfast, minst 5 års kvalitetsgaranti.

Modell Artikel E1045
Beskrivning Franska Tygstolar Utomhus Inomhus Bröllopsmöbler
Dimensionen (cm) 46 * 57 * 88
Nettovikt (kg) 3,5
Detaljmaterial alunrör: dia28 * 1,5 mm
textil: 5 * 3/2 * 2/1 * 1
bambu ser slut
Paket Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.
40HQ laddningsförmåga 935pcs
Användande Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

5.jpg


8 (2).jpg


Produktegenskap hos franska tygstolar utomhus inomhus bröllopsmöbler
Om Tyg: Det är ett öppet vävt utomhusklädselväv av plast som tål hårdheten i friluftslivet. Vårt tyg passerar UV-test 3000H utan trasig och färgavverkning.
Om aluminium: Tjockleken på aluminiumramen är mer än 1,2 mm, huvudröret minst 1,5 mm.
Tillämpning: Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri


Senaste nytt
Vilken färg tycker du bäst om? Vad är färgstilen på din produktlinje? EASE kommer att lägga till ny färg till vår produktlinje, förväntan väntar på dig, bara se fram emot den.

1.jpg

Hot Tags: Franska tyg stolar utomhus inomhus bröllop möbler, tillverkare, anpassade, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like