Högkvalitativa Aluminiumtältstolar Utemöbler Enkelt att flytta

Högkvalitativa Aluminiumtältstolar Utemöbler Enkelt att flytta

Högkvalitativa aluminiumtygstolar Utemöbler Enkelt att flytta Denna tygstol kallar vi också det bekväma möbler av aluminiumstolar och lätta utomhusmöbler. EASE är specialiserat på tillverkning av utemöbler med 10 år. Aluminium ram tyg stolar är både inomhus ...
chatta nu

Produktinformation

Högkvalitativa aluminiumtygstolar Utemöbler Enkelt att flytta

Denna tygstol kallar vi också det bekväma möbler av aluminiumstolar och lätta utomhusmöbler. EASE är specialiserat på tillverkning av utemöbler med 10 år. Aluminiumsramstolar är både inomhus- och utomhusmöbler för att utrusta din matsal, spelrum eller några andra utrymmen. Bekväm och väl utformad, stapelbar stol för att spara ditt lagringsutrymme.

Högkvalitativa aluminiumtygstolar Utemöbler Enkelt att flytta

Produkt introduktion av Aluminium Tygstolar av hög kvalitet Utemöbler Enkelt att flytta
Tygstol med aluminiumram. Aluminiumrörets tjocklek är 1,5 mm, vilket säkerställer stolens bra lager. Många kunder oroar sig för balansen, före pulverlackering, kommer vi att ha en strikt balansinspektion för stolen. Pulverbeläggningen fortsätter vid 220 ° C, som är lämplig för utomhusbruk, färgfast, UV-resistent. Färg och finish kan erbjudas enligt köparens krav, bambu look, trä look. Etc.

Modell Artikel E1104
Beskrivning Högkvalitativa aluminiumtygstolar Utemöbler Enkelt att flytta
Dimensionen (cm) 56 * 57 * 80
Nettovikt (kg) 3,5
Detaljmaterial alunrör: dia28 * 1,5 mm
textil: 5 * 3/2 * 2/1 * 1
Paket Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.
40HQ laddningsförmåga 680pcs
Användande Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

13 (2).jpg

Produktegenskaper och tillämpning av högkvalitativa aluminiumtygstolar Utemöbler Enkelt att flytta

Tygstolens funktion är att den kan användas vid utomhus inomhus, även vid det extrema utomhusväderförhållandet. Hur underhåll, Den bästa lagringsplatsen är ett coolt, torrt rum. Om du använder en garderob, se till att det finns tillräcklig luftcirkulation för att förhindra mögelväxt. Förvara alltid dina tyger i direkt solljus. Om möjligt, lagra tyget på klädseln på en rull i stället för att vikas för att förhindra att det är svårt att ta bort veck från att bilda.


guan.jpg


Senaste nytt
Vilken färg tycker du bäst om? Vad är färgstilen på din produktlinje? EASE kommer att lägga till ny färg till vår produktlinje, förväntan väntar på dig, bara se fram emot den.

2.jpg

Hot Tags: högkvalitativa aluminiumstolar utomhusmöbler lätt att flytta, tillverkare, skräddarsydda, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like