Rottingstolar för utemöbler

Rottingstolar för utemöbler

Aluminium flätstolar utomhus kommersiella möbler hög nivå aluminium korgstolar gjorda av PE korg, jämfört med aluminium sidostol, aluminium korg utemöbler kommer att vara bekväma. Att välja stolar enligt olika användare, detta armstöd kan uppfylla fler kunders krav ....
chatta nu

Produktinformation

Rottingstolar för utemöbler

Bambuutseende och polywood, som är ett sätt att göra stolen mer nära naturen eller träet. Trots att fler och fler väljer matmöbler, men om det är mycket kallt på vintern i din stad, jämfört med möbler av matmaterial, kommer trämöbler att ge människor varmare. Men, träet är begränsat, tillväxt recle behöver tid. det viktigaste är att jämföra med produktion,biologiskt återvinningssystem är viktigare.Aluminium korgstolar tillverkade av PE korg, jämfört med sidostol i aluminium, kommer korgstolar i aluminium att vara bekväma. Att välja stolar enligt olika användare, detta armstöd kunde möta fler kunder& rsquo; krav. Linjen är enkel och lätt att skilja. Om du vill hitta något annorlunda och unikt. Denna E7071D nallestol kan uppfylla dina krav. Vi använder krämfärg, jämfört med svart eller brun, kräm är bättre att matcha andra möbler.

Produktintroduktion av sidoväggstolar för utemöbler

Sedan 2007 är Ease specialiserat på tillverkning av utemöbler. Produktsortimentet täcker PE-rottingstol i aluminium, textilstol i aluminium och aluminiumstol. Stilen inkluderar retro, enkelt, modernt och franska.

Vid råvara insisterar EASE på att använda högkvalitativt aluminiumrör, 1,5 mm tjockleksstandard och mer än 3000 timmars UV-resistent, ett års garanti är tillgängligt. EASE äger professionellt utvecklingsteam och vi är glada att acceptera kontraktsorder.

Modellartikel

E7097

Beskrivning

Rottingstolar för utemöbler

Mått (cm)

57*60*78

Nettovikt (kg)

4.5

Detaljmaterial

Alum röret dia28 * 1,5mm,

platt rotting: dia3.8mm,

finish i bambu

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är förpackade med bomullspapper från Pearl. Efter stapling täcks stolarna av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

40HQ laddningsförmåga

850st

Användande

Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Uteservering, Uteservering, Uteservering, Street Bakery

Produktfunktion och tillämpning av sidoväggstolar för utemöbler

För det mesta, när människor väljer möbler, hoppas de att de kan träffas utomhus och inomhus. Utomhusväder förändras ofta och oförutsägbart. Anpassa alla klimatförhållanden, det är vad vi vill göra. Denna E7071B-stol, vid första anblicken, den& rsquo; s svårt att bedöma att det är inomhusmöbler eller utemöbler. Men på grund av PE-rotting av hög kvalitet och korrosionsskyddad aluminiumrör, använder du den utomhus eller inomhus, beroende på dina krav helt.

Senaste nytt

Offentliga torg som Il Campo är det fysiska och kulturella hjärtat av Europas& rsquo; s städer och städer. För européer proklamerar dessa livliga torg& ldquo; gemenskap.& rdquo; Definierad av ståtlig arkitektur och ringad av butiker och caf& eacute; s, torg är den perfekta platsen för caf& eacute; -sittning, kaffe-sipping och folk tittar på. Promenaders står i centrum, promenerar och ses, medan åskådare sitter i periferin. För att spela din roll, knyta dig till en av caf& eacute; bord parkerade runt valfritt torg, beställ en drink och känner pulsen på den passerande scenen. Don& rsquo; t har bråttom& mdash; spendera oändliga timmar sittande i en uteservering& eacute; är normen.

Hot Tags: Utomhusmöbler Sidoväggstolar, tillverkare, skräddarsydda, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like