Stolar och bord Fransk Bistro Utomhus

Stolar och bord Franska Bistro Outdoor Furniture EASE franska bistro stolar har kvalificerad UV-motstånd och stark konstruktion i aluminium istället för naturlig rotting, säker och lång tid. Bambu-beläggning gör att du förbinder dig med naturen. E6014 bistro stolar design av den stora ...
chatta nu

Produktinformation

Stolar och bord Fransk Bistro Utomhus Möbler

EASE franska bistro stolar har kvalificerad UV-motstånd och stark konstruktion i aluminium istället för naturlig rotting, säker och lång tid. Bambu-beläggning gör att du förbinder dig med naturen. E6014 bistro stolar design av den stora halvcirkeln än kommer att göra dig bekvämare. Den utomhus bistro bord och stolar kontrastfärg med kaffe, det är mycket populärt med många café butik, bistro och andra fritidsutrymmen.

 

Införandet av stolar och bord franska Bistro utomhus möbler

Den franska Bistro stolar för utomhus är funktion produkt. Vi är bistro stolar grossist och seriöst på att välja råmaterial. Och då kommer våra EASE bistro stolar fabriken FoU att övervaka hela produktionsprocessen. E7023-färgen är lätt att matcha din utomhus bistrouppsättning.

Modell Artikel

E6014

Beskrivning

Stolar och bord Fransk Bistro Utomhus Möbler

Dimensionen (cm)

57 * 57 * 83

Nettovikt (kg)

3,5

Detaljmaterial

Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,

platt rattan13 * 1,3mm,

bambu look finish

Paket

Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulhållare för rörelse.

Produktegenskaper och tillämpning av Stolar och Bord Fransk Bistro Utomhus Möbler

Dessa utomhus bistro stolar är gjorda av hög kvalitet PE rotting och aluminium rör. EASE, bistrostolleverantören, är som att utforma ljusa och staplingsbara produkter som sparar utrymme efter arbete och bekvämlighet för daglig öppning. Vi tillverkar faktiskt från bistrobord och stolar på slutprodukter, vår bistrostolarfabrik strängt på att köpa råmaterial och sedan övervaka produktionsprocessen tills produkterna är färdiga, vi behöver göra testet. Det finns en strikt kvalitetskontroll. Vi är välkända bistrostolar grossist i branschen. Du kan köpa det säkert.

E6014.jpg


Hot Tags: Stolar och bord Franska Bistro Utomhus, tillverkare, skräddarsydda, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like