Trädgårdsmöbelstol och bordsuppsättning

Trädgårdsmöbelstol och bordsuppsättning

Cirkulär rotting trädgårdsmöbler under hela säsongen Trädgårdsmöbler online är mer och mer bekvämt att samla in vackra möbler. Speciellt för utsidan av rottingmöbler. Nu njuter fler och fler av friluftslivet, kanske bara stannar i trädgården eller i trädgården, det blir bättre att ...
chatta nu

Produktinformation

Trädgårdsmöbelstol och bordsuppsättning

Trädgårdsmöbler online är mer och mer bekvämt att samla in vackra möbler. Speciellt för utsidan av rottingmöbler. Nu tycker fler och fler om att bo utomhus, kanske bara stanna i trädgården eller i trädgården, det är bättre att ha flera bitar av fin rottingstol utomhus. PE rottingstol rygg med och stol i textylen stol. Denna design ger många olika känslor till vardagen. Don& rsquo; oroa dig för det vattentäta och UV-resistenta. Textylen har också hög vattentät och UV-resistent funktion.

Produkt introduktion av trädgårdsmöbelstol och bordssats

Olika från vanlig platt rotting och rund rotting, för den nya produkten använder vi mer mjuk rotting. För det mesta betyder alltför mjukt att det är lätt att vara i form. Men EASE säger att våra arbetare kan handväva skicklighet kan undvika detta problem. Våra handvävande arbetare har flera års arbetserfarenhet. Även om det är ny design och nytt material, har de fortfarande metoden att göra stolen. Under tiden kunde de säkerställa hög effektivitet. Denna stol& rsquo; s säte använder textilentyg av hög kvalitet, mjuk och mysig känsla.

ModellartikelE7097
BeskrivningTrädgårdsmöbelstol och bordsuppsättning
Mått (cm)57*60*78
Nettovikt (kg)4
Detaljmaterialaluminium reducerande rör: dia38 * 1,5 mm
UV-resistent PE rund flätad dia5,0 mm& textilentyg pulverlackerad svart plastplugg
PaketStandard exportförpackning: Stolar är förpackade med bomullspapper från Pearl. Efter stapling täcks stolarna av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.
40HQ laddningsförmåga850st
AnvändandeStrand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Uteservering, Uteservering, Uteservering, Street Bakery

Hot Tags: Trädgårdsmöbelstol och bordssats, tillverkare, skräddarsydda, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like