Kaffe Stolar Armstöd Bekväm Ny Design Kommersiell Stil

Kaffe Stolar Armstöd Bekväma New Design Kommersiella Style Stolar för kafé, eller kaffebarstolar. Armstödets kaffestolar med snygg utseende, stolens vikt är bredare än vanlig stol. Denna stol med armstödsdesign är mer lämplig för kommersiell användning, såsom kommersiell mat eller ...
chatta nu

Produktinformation

Kaffe Stolar Armstöd Bekväm Ny Design Kommersiell Stil
Stolar för kafé, eller kaffebarstolar. Armstödets kaffestolar med snygg utseende, stolens vikt är bredare än vanlig stol. Denna stol med armstödsdesign är mer lämplig för kommersiell användning, såsom kommersiell mat eller fest. Affärsbanketten behöver utrusta med högkvalitativt bord och stolar, så möblerna design är väldigt viktigt för att matcha bankett temat. Vi levererar kontraktsstolar för att möta olika stora kundanpassade inköp. Stolar som exporteras till många länder, franska, tyska, spanska osv. Det kommer inte bli konstigt om du hittar en stol i en kommersiell kafé i Paris.

Kaffe Stolar Armstöd Bekväm Ny Design Kommersiell Stil

Produkt introduktion av kaffestolar armstöd komfortabel ny design kommersiell stil
Denna artikel armstödstolens mögel är speciell möbeldesign för kommersiell. Som caf & eacute; möbler, det kan användas på olika kafé. Stoltdimensionen är 59 * 58 * 83cm, stolen är också lämplig
För de människor som är långa och starka. Och armstödets bärlager är upp till 150 kg.

Modell Artikel E1040
Beskrivning Kaffe Stolar Armstöd Bekväm Ny Design Kommersiell Stil
Dimensionen (cm) 56 * 58 * 83
Nettovikt (kg) 4,5
Detaljmaterial Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,
platt rattan8 * 1,3 mm,
bambu look finish
Paket Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

12 (2).jpg

Produktfunktion och Användning av kaffestolarna armstöd komfortabel ny design kommersiell stil
Som hotellmöbler, hotelllobby, fritidszon, trädgård, var är de platser du kan lägga dem på. Detta är den bästa fördelen med stolen, oavsett inomhus eller utomhus. På grund av syntetiska material av PE rotting, en typ av plast med stabil prestanda. Vid utomhus är den vattentät och UV-resistent. Vid inomhus är det svårt att undvika repor. Ett bord och två stolar, du kan bygga en liten utomhus kaffebrygga, den är utrustad med utemöbler, som ingår metallcaf & eacute; stolar.

Senaste nytt
Mer design är på väg, vi vet att det är svårt att möta alla människors efterfrågan. Men hoppas bara att fler och fler människor kan känna till vår produkt.

1 (2).jpg

Hot Tags: kaffe stolar armstöd bekväm ny design kommersiell stil, tillverkare, skräddarsydda, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like