Matsal Möbler utomhus bistro stolar

Matmöbler Utomhusbistolstolar Leverantör EASE Fransk bistrostol har handgjord vävning med olika färger av PE-rotting, vilket ger dig många alternativ för din befintliga dekoration. EASE bistrostol leverantör gör design av en trevlig utomhus- och lätta funktioner produkter, vilket gör ...
chatta nu

Produktinformation

Middag Möbler Utomhusbistrostolar Leverantör

EASE Fransk bistrostol har handgjord vävning med olika färger av PE-rotting, vilket ger dig många alternativ för din befintliga dekoration. EASE bistroleverantör gör design av en trevlig utomhus- och lättviktsfunktionsprodukt, vilket gör att håret blir ett hett föremål. Bra feedback från kunder och bredare och bredare kundzon. På grund av bistrostolssatsen används inte bara i trädgården utan kan också användas på restaurang, bistro, stor plaza är också ett bra ställe att använda stolarna.

Stapelbar rottingstol väljer först. LÄTT Leverera stapelbar rottingstol, trädgårdstol med hög rygg och matsal för trädgård. Hälften av stolryggen vävs av PE-rotting. Kraftstöd på ryggen.

Perfekt för tradition och modern restaurang eller cafeteria dekorera, bistro stolar kan ge kunderna bekväma sittplatser att njuta av tiden. Med kaféets utveckling har designstilen och kvaliteten på möblerna för bistrostolar utomhus högre och högre krav. Vi har vår egen bistro stolar fabrik. Höger, vilket betyder att EASE är en direkt tillverkare av bistrostolar och grossiststolar i bistro, det finns inga andra mellanhänder. Då har vi prisfördelen på grundval av god kvalitet.

Modellartikel

E1076

Beskrivning

Middag Möbler Utomhusbistrostolar Leverantör

Mått (cm)

46*56*88

Nettovikt (kg)

3.5

Detaljmaterial

Alum röret dia28 * 1,5mm,

platt rotting13 * 1,3 mm,

finish i bambu

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är förpackade med bomullspapper från Pearl. Efter stapling täcks stolarna av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

e1076_01.jpge1076_02.jpg

e1076_03.jpg

Hot Tags: Matsal Möbler utomhus bistro stolar, tillverkare, skräddarsydda, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like