Trädgård Paris Stol Colorful Hot Design All Weather Use

Trädgård Paris Stol Colorful Hot Design Alla Väder Använd Färgrik fransk stil Paris stolar är alla väder trädgårdsstolar. Varm och snygg design lockar olika kunder och köpare. Vi vill erbjuda de bästa stolarna till dig för att möta olika marknadsbehov. Oavsett ungdomar eller gamla människor ...
chatta nu

Produktinformation

Trädgård Paris Stol Colorful Hot Design All Weather Use
Färgglada franska stil Paris stolar är alla väder trädgårdsstolar. Varm och snygg design lockar olika kunder och köpare. Vi vill erbjuda de bästa stolarna till dig för att möta olika marknadsbehov. Oavsett ungdomar eller gamla människor är glada att använda dessa stolar. Det är lättviktigt för äldre att flytta, PE rattan material är lätt att rengöra, det viktigaste är att stolarna testas och inspekteras före packning. Ingen repad och bra bäring, bara ha mjuk och bekväm och vara glad att du går på stranden.

Trädgård Paris Stol Colorful Hot Design All Weather Use

Produkt introduktion av Garden Paris Chair Färgrikt Hot Design All Weather Use
Franska landstil möbler med all väderanvändning. Garden Paris Outdoor Wicker Chair fungerar bra för alla utomhusområden. Ge extra sittplatser utomhus runt din favorit utomhusbord för dina vänner och familj. Denna stol kommer helt monterad och redo att användas. Lätt att rengöra, behöver bara rengöras med våt trasa. Mer än 5 st naglar i rostfritt stål på stolens undersida för att stärka den säkra, bara stora utemöblerfabriken kunde göra det.

Modell Artikel E7025
Beskrivning Trädgård Paris Stol Colorful Hot Design All Weather Use
Dimensionen (cm) 55 * 60 * 87
Nettovikt (kg) 4,5
Detaljmaterial Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,
platt rattan8 * 1,3 mm,
bambu look finish
Paket Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

2 (2).jpg


Produktegenskap och tillämpning av Garden Paris Chair Färgrikt Hot Design All Weather Use

Du vet att du köper en hög kvalitet, Alla väderstolar är miljövänliga produkter. Perfekt för alla utomhusinställningar: uteplats, täckt uteplats, däck, eldstad, utomhuskök, poolside, Lanai, lusthus, etc. Fade & UV-resistent och säker i full sol exponering. Svart vit rotting och brun tubeshows retro och avancerad färgkombination. Mycket lätt att rengöra och levereras med en 1 års begränsad tillverkarens garanti.
Om du lägger dem på gatanrestaurang eller kafé, kommer dessa rottingstolar få din kund mer designidé att locka olika människor som gillar kaffe men som olika dekorationsstilar. Olika utomhusrestauranger och koffeffärer med mycket dekorationsstil, men de är utrustade med soma färg och design stolar, det är fantastiskt att betjäna för många olika kunder.

Senaste nytt
Aluminiumrör är det viktigaste råmaterialet i vår fabrik. På grund av den speciella funktionen kommer vi att försöka göra mer form, bara gärna kontakta oss för mer.

3 (2).jpg

Hot Tags: trädgård Paris stol färgrik varm design alla väder använda, tillverkare, skräddarsydda, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like