Leisure Bistro uteplats korg stolar möbler som alla väder utomhus inomhusanvändning

Leisure Bistro uteplats PE rotting stolar möbler ställa alla väder utomhus inomhus användning Bistro uteplats stolar är en slags PE rottingmöbler. När vi väljer de bistro stolarna utomhus, vi brukar tänka på bistron uteplats ställa möbler. Halvcirkelformad design möter många dekoration krav, retro...
chatta nu

Produktinformation

Leisure Bistro uteplats PE korgvide stolar möbler som alla väder utomhus inomhusanvändning
 
Bistro uteplats stolar är en slags PE rottingmöbler. När vi väljer de bistro stolarna utomhus, vi brukar tänka på bistron uteplats ställa möbler. Halvcirkelformad design möter många dekoration krav, retro trädgård, retro restaurang, detta PEchair blir bästa Välj. Bistro set för utomhus vift stil, vit svart ge dig gå tillbaka till 20ThÅrhundrade. Denna fritid stol jämfört med färgglad medelhavsstil, och ser mycket enkelt och utan att förlora personlighet. Bistro stol tackable upp till 10st hög. Lägga till dem i din show-room, fritid stol blir din nya produktlinje.
 
Leisure Bistro uteplats PE korgvide stolar möbler som alla väder utomhus inomhusanvändning
 
Produkt introduktion av fritid Bistro uteplats PE rotting stolar möbler ställa alla väder utomhus användning inomhus
Alla väder utomhus PE rottingstolar är tillverkade av resin rotting, utsikterna är liknande till sanna rotting, men jämfört med natur rotting, The PE rotting blir mer hållbara och stabila. Fint pulverbeläggning för att säkerställa en smidig och blank. Äntligen, ytbehandling för hand med mer kreativa. Bamboo utseende är funktion, men vi kan även leverera andra mönster. Bamboo linjer med stark touch känsla. Allt pulver är miljövänlig.
 

Modell objektE1042
BeskrivningLeisure Bistro uteplats PE korgvide stolar möbler som alla väder utomhus inomhusanvändning
Dimension(cm)46 * 58 * 83
Net förpackn3.5
Detalj MaterialAlun tube dia28 * 1,5 mm,
platt rattan13 * 1,3 mm,
bambu se finish
PaketetStandard export förpackning: stolar är insvept med pärla bomullspapper. Efter stapling, kommer att stolar omfattas av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjul fäste för att flytta.

 
Produktfunktion och tillämpning av fritid Bistro uteplats PE rotting stolar möbler ställa alla väder utomhus användning inomhus
PE korgvide storlek är 13 * 1,3 mm och aluminiumrör är dia28 * 1,5 mm, bär är upp till 150 kg. PE rotting är ett populärt material för möbeltillverkning. Vi har ett fint urval av eleganta rottingstolar att öka den kommersiella sittplatser i din restaurang, lounge eller club.
PE är en av syntetiska material. Jämfört med äkta rotting, PE rotting är lämplig för utomhus element, det också hantera fuktiga
Eller fuktigt tillstånd. Det kommer inte att bryta eller blir möglat i våt miljö. PE rotting är utformad för att ser ut som äkta rotting och har också olika färger. Det viktigaste är att PE är syntetiskt material, som äger värdet av hög grad återvinning. Det är miljövänligt.


39.jpg 


Senaste nyheterna
ENKEL att installera nya pulvret strycka, med andra ord, det har en stor uppdatering på vår hela utrustning, vill vi ge den bästa produkten till dig.


2.jpg 

Hot Tags: Leisure bistro utemöbler rotting stolar ställa alla väder utomhus inomhusanvändning, tillverkare, kundanpassade, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like