Nästa säsong Paris uteplats stol ny Design bakgård möbler

Nästa säsong Paris utomhus uteplats stol ny design bakgård möbler bakgård möbler har stor marknad i utemöbler arkiverat hela tiden. Bakgård möbler är inklusive bakgård möbler set och bakgård stolar. Ibland, tabellen är för tillval. Hur man Välj bakgård möblerna?...
chatta nu

Produktinformation

Nästa säsong Paris utomhus uteplats stol ny design bakgård möbler


Bakgård möbler har stor marknad i utemöbler arkiverat hela tiden. Bakgård möbler är inklusive bakgård möbler set och bakgård stolar. Ibland, tabellen är för tillval. Hur man väljer bakgård möblerna? Det finns två punkt för din referens. Det första objektet är enligt användning, andra är platser och dekoration stil. E8020 stolen, alla svarta är vår standard färg, förutom vitt, svart är den andra milda färgen, det ser mindre lyx och mer officiella.
 
Nästa säsong Paris utomhus uteplats stol ny design bakgård möbler
 
Produkt introduktion av nästa säsong Paris utomhus uteplats stol ny design bakgård möbler
Denna utomhus bakgård stolen är gjord av hög densitet PE tyg, som har makt vattentät, UV-beständig funktion. Dia2.8mm aluminiumrör är fältet standard och vi fortsätta att förbättra kvaliteten på den produkten i detalj, såsom svetsning, Handvävning och pulverlackering. Vi insisterar på fullständig svetsning, jämfört med punkt svetsning, om ramen stol är full svetsning, det blir mer hållbara. Vi accepterar att undersöka Last när som helst, komma till vår fabrik lär du dig mer om våra möbler och utemöbler arkiverat.
 

Modell objektE8020
BeskrivningNästa säsong Paris utomhus uteplats stol ny design bakgård möbler
Dimension(cm)57 * 57 * 83
Net förpackn3.7
Detalj MaterialAlun tube dia28 * 1,5 mm,
Tyg: 2 * 2
bambu se finish
PaketetStandard export förpackning: stolar är insvept med pärla bomullspapper. Efter stapling, kommer att stolar omfattas av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjul fäste för att flytta.

13 (2).jpg

 
Produkt detalj och tillämpning av nästa säsong Paris utomhus uteplats stol nya designmöbler bakgård
Enligt formatmallen dekoration, kunde detta tyg stol användas vid industri stil eller retrodesign restaurang eller kafé. Svart är inte bländande men det är också de utgångar som att du inte outlook.
 
Senaste nyheterna
Naturliga material alltmer vanliga preferensen för hög slut utemöbler, både för deras förmåga att tåla tuffa förhållanden och för sitt estetiska överklagande. Forska källan till möblernas material kommer också berätta en hel del om dess miljöpåverkan.
 

8.jpg 

Hot Tags: nästa säsong Paris uteplats stol nya bakgård designmöbler, tillverkare, kundanpassade, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like