Utomhusbistrorestaurangstolar och bord

Utomhusbistrorestaurangstolar och bord Fransk bistrostol är ett slags PE-rottingmöbler. Bra för tradition och modern restaurang- eller kaféinredning, bistrostolar kan ge kunderna bekväma sittplatser för att njuta av tiden. Som tillverkare av bistrostolar har vi erfarenhet av ...
chatta nu

Produktinformation

Utomhusbistrorestaurangstolar och bord

Fransk bistrostol är ett slags PE-rottingmöbler. Bra för tradition och modern restaurang- eller kaféinredning, bistrostolar kan ge kunderna bekväma sittplatser för att njuta av tiden. Som tillverkare av bistrostolar har vi erfarenhet av att producera bistrobord och stolar utomhus i mer än tio år. Dessutom koncentrerar vi oss mycket på produktdetaljer som garanterar god kvalitet för våra kunder.

Produkt introduktion av utomhusbistrorestaurangstolar och bord

Alla väder utomhus bistro stolar är gjorda av PE rotting, utsikterna liknar sant rotting, men jämfört med natur rotting, kommer PE rotting att vara mer hållbar och stabil. Trevlig pulverlack för att säkerställa slät och glans. Vår bistrostolsfabrik har den nya pulverlackeringsutrustningen, med andra ord kommer det att finnas en stor uppdatering av hela vår utrustning, vi vill tillhandahålla den bästa produkten till dig. Äntligen ytbehandling för hand med mer kreativ.

Modellartikel

E7086

Beskrivning

Utomhusbistrorestaurangstolar och bord

Mått (cm)

47*59*89

Nettovikt (kg)

3.5

Detaljmaterial

Alum röret dia28 * 1,5mm,

platt rotting13 * 1,3 mm,

finish i bambu

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är förpackade med bomullspapper från Pearl. Efter stapling täcks stolarna av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.
Produktfunktion och tillämpning av utomhusbistrorestaurangstolar och bord

Bambu utseende är funktion, men vi kan också leverera andra mönster. Bambu linjer med stark touch känsla. Allt pulver är miljövänligt. Vi har inte bara blivit den välkända bistrostolleverantören, förutom att vi är bistrostolarna i grossistledet och tillhandahåller våra produkter över hela världen.

Denna stol är populär bland konsumenter på grund av sin unika färg. Det kan kombineras till en speciell utomhus bistro set möbler. Dessa robusta stolar är också snygga och staplingsbara för enkel förvaring.

Hot Tags: utomhus bistro restaurang stolar och bord, tillverkare, skräddarsydda, grossist, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like