Utomhus bistro bord och stolar möbler set

Lätt att handväva möbler som exporteras från 2007 och insistera på skapande och kvalitet. Välkommen att kontakta oss för hotell, uteservering, kaffe, bistro eller andra projekt.
chatta nu

Produktinformation

För utomhus- eller dörrbistron är bistrobelysning vanligtvis mörk och polykrom. Utomhus bistro bord och stolar vanligtvis två stolar och ett bord; färgen är brun eller svart.


outdoor bistro chairs

artikelnummerE1187
Dimensionera46 * 58 * 89cm
N.W.3,5 kg
Paket11st / stack
MaterialAluminiumrör och PE-rotting

Om det är gatubistro är liten bistrouppsättning ett bra val. Rotting i aluminium eller textilstol i aluminium med speciell design och vävdesign.

bistro chairs

Handla omGästfrihetsmöbler beror mestadels på dekorationsstil och stadskultur. Hotellbyggnadsutsikter är för människor att uppskatta, för inuti. Människor kommer att ägna mer uppmärksamhet åt möbler och detaljinredning. Vi tror inte att det finns ett synligt gap mellan inomhusmöbler och utemöbler. Denna stol med ljus färg och rotting liknar rund. Jämfört med platt rotting blir denna typ av rund rotting mjukare. Om hotellrummet är i ljus färg är det ett bra val att sätta stolen på balkongen. Två stolar med ett runt bord, bordsfot i antik stil och ljus bordsskiva. En kopp kaffe, varför ska vi avgränsa de är utemöbler eller inomhusmöbler? Stolarna och bordet för kaffe och paus. Det är kommer att vara bistrostolarna utomhus.

small bistro set

Hot Tags: utomhus bistro bord och stolar möbler set, tillverkare, skräddarsydda, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like