Uteserveringar och bord för bistro

Uteserveringar och bord för Bistro EASE franska bistrostolar har kvalificerad UV-beständighet och stark konstruktion i aluminium istället för naturlig rotting, säker och långvarig användning. Utomhus bistro stolar använder bambu look beläggning hålla dig ansluta till naturen. Som tillverkare av bistrostolar ...
chatta nu

Produktinformation

Uteserveringar och bord för bistro

EASE franska bistrostolar har kvalificerad UV-beständighet och stark konstruktion i aluminium istället för naturlig rotting, säker och långvarig användning. Utomhus bistro stolar använder bambu look beläggning hålla dig ansluta till naturen. Som tillverkare av bistrostolar har vi erfarenhet av att producera bistrobord och stolar utomhus mer än tio år. Dessutom är vi extremt koncentrerade på produktdetaljer som garanterar god kvalitet för våra kunder.

Produktintroduktion av utomhusstolar och bord för bistro

De franska bistrostolarna för utomhusbruk är specialprodukter. Vi är bistrostolar grossist och seriöst på att välja råvara. Och sedan övervakar vår EASE bistro stolar fabrik R& D hela produktionsprocessen. E7023-färgen är lätt att matcha din bistrouppsättning utomhus.

Modellartikel

7023

Beskrivning

Uteserveringar och bord för bistro

Mått (cm)

57*58*83

Nettovikt (kg)

3.5

Detaljmaterial

Alum röret dia28 * 1,5mm,

platt rotting13 * 1,3 mm,

finish i bambu

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är förpackade med bomullspapper från Pearl. Efter stapling täcks stolarna av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

Produktfunktion och tillämpning av utomhusbistrorestaurangstolar och bord

EASE specialiserat på tillverkning av möbler för bistrobord och stolar utomhus med 10 år. Du kan välja dina utemöbler i en serie träfärger. Platt rottingstorlek är12 * 1,3 mm och aluminiumrör är dia28 * 1,5 mm, produktdia är 57 * 59 * 89, lagret är upp till 150 kg. PE-rotting är ett populärt material för möbelproduktion. Vi har ett fint urval av eleganta bistrostolar för att förbättra den kommersiella sittplatsen i din bistro, restaurang, lounge eller klubb.Hot Tags: Uteserveringar och bord för bistro, tillverkare, anpassade, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like