Uteservering Aluminiumstolar Set

Uteservering av aluminiumsstolar i aluminium Modern minimalistisk stil, vi producerar bara vit färg nu. Vi tror att vitt alltid hjälper dig och inte förväntas. I utomhusmöbelindustrin, förutom specifikationerna för stolar, som att göra det vattentätt eller inte, och hur är det med korrosionsskydd ...
chatta nu

Produktinformation

Uteservering Aluminiumstolar Set

Modern minimalistisk stil, vi producerar bara vit färg nu. Vi tror att vitt alltid hjälper dig och inte förväntas. I utomhusmöbelindustrin, förutom specifikationerna för stolar, som gör det vattentätt eller inte, och vad sägs om korrosionsfunktionen. När allt kommer omkring är skönhet den andra mycket viktiga specifikationen för bistro- eller restaurangmöbler. På grund av så många bistroer och restauranger är utomhus, förutom den utsökta maten, kan unika stolar och bord också imponera på folk mest.

Uteservering Aluminiumstolar Set

Tidigare gjorde vi en undersökning, temat handlade om fåtölj och stolen utan arm. Resultatet är hälften och hälften. För denna fåtölj ägde vi mer uppmärksamhet åt detaljerna, till exempel armens radian. Oavsett om det behövs annat material etc. Vi bestämde oss för att använda aluminium också. Vi tror att stolen kan matcha med många olika dekorationer, inte bara för bistro eller restaurang utomhus.

Modellartikel

E1080

Beskrivning

Uteservering av aluminiumsstolar i bistro

Mått (cm)

59*56.5*88.5

Nettovikt (kg)

3.5

Detaljmaterial

alun ram

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är förpackade med bomullspapper från Pearl. Efter stapling täcks stolarna av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

40HQ laddningsförmåga

1440st

Användande

Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Uteservering, Uteservering, Uteservering, Street Bakery

Hot Tags: utomhus matsal aluminium stolar set, tillverkare, anpassade, grossist, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like