Utomhusklädsel Tygstolar Strandgardin Terrass Bekväm och lätt

Utomhusklädsel Tygstolar Strandgardin Terrass Bekväm och lätt Utomhusklädda tygstolar är perfekta för trädgårdsanvändning. Trädgårdsfällbara stolar med färgstarkt tyg matchar alltid med dekorationsbrunnen. Fällbar stol är svår att designa, men i Ease finns det en säljande vikning ...
chatta nu

Produktinformation

Utomhusklädsel Tygstolar Strandgardin Terrass Bekväm och lätt


Utomhusklädda tygstolar är perfekta för trädgårdsanvändning. Trädgårdsfällbara stolar med färgstarkt tyg matchar alltid med dekorationsbrunnen. Fällbar stol är svår att designa, men i Ease finns det en säljande vikstolstol. 3,8 kg lätt och stabil. Stolen är tillverkad av högkvalitativt PE-tyg. Ett hotellprojekt eller restaurangprojekt, vikstol matchar med andra möbler för att vara den unika. Ramfärg och tygfärg är tillval.

Utomhusklädsel Tygstolar Strandgardin Terrass Bekväm och lätt

Produkt introduktion av utomhus Folding Fabric Stolar Beach Garden Patio Bekväm och lätt
I design är det svåraste att tänka på livets verkliga behov, då för att förbättra funktionaliteten, kan användarna ofta känna bekvämligheten, bekvämligheten och säkerheten av användarvänliga konstruktioner efter en period av användning. Före massproduktion testar vi hopfällbar stol flera gånger, temat är att inkludera hur om vikningen, när vi använder stolen på våta ställen, kommer vi att testa slipfri prestanda.


Modell Artikel E7022
Beskrivning Utomhusklädsel Tygstolar Strandgardin Terrass Bekväm och lätt
Dimensionen (cm) 56 * 54 * 83
Nettovikt (kg) 3,8
Detaljmaterial Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,
Fabric8 * 8mm,
bambu look finish
Paket Standard exportförpackning: Stolar är inslagna i pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

未标题-5(001).jpg


Produktegenskaper och applicering av Fåtöljstolar i trädgården Beach Garden Patio Bekväm och lätt
Att vara lätt och naturen är den moderna stadens puresitliv, vi ger framträdande för unik hemmamast i form av mjuk färg och bild, komfort och naturlighet tas också in i. Quailed
Tyg gör stolen mer mjuk och bekväm. Kanske kan den här hopfällbara stolmen vara som en utomhusstolstolsmöbler, men om du lägger den i din trädgård eller bakgård kanske du blir förvånad av stolen.

Senaste nytt
Aluminiumsmöbler motstår rost men måste skyddas mot någon form av grop som ger metallet en tråkig patina. Täta diskmedel hjälper till att förhindra detta tillstånd om metallen är i bra form eller har en emaljerad eller bakad finish.

4 (2).jpg

Hot Tags: utomhus fällbara tyg stolar strand trädgård uteplats bekväm och lätt, tillverkare, skräddarsydda, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like