Paris Stolar Trädgård Stallar Upp till 11 Stolar Hög

Paris Stolar Trädgård Stallar upp till 11 stolar Hög fransk stil trädgård paris stolar är mycket populära på möbler arkiveras. Många design som franska uteplats stolar. Garden Paris stil stolar har sin egen specifikation. När du väljer möblerna är hur man lagrar en av de viktigaste ...
chatta nu

Produktinformation

Paris Stolar Trädgård Stallar Upp till 11 Stolar Hög
Fransk stil trädgård paris stolar är mycket populära på möbler arkiveras. Många design som franska uteplats stolar. Garden Paris stil stolar har sin egen specifikation. När du väljer möblerna, hur man handlar är en av de viktigaste frågorna som du måste överväga. Lätt och lätt att lagra kommer att låta allt som ska organiseras. Handvävning och bra lager. Snabb leverans och ett års garanti. Rörfärg och rottingfärg är valfri. Gör den unika typen för din produktlinje.

Paris Stolar Trädgård Stallar Upp till 11 Stolar Hög

Produkt introduktion av Paris Stolar Garden Patio Stacks Upp till 11 stolar Hög
Detta rottingstolspaket är 11st för ett lager. De kan också staplas i utomhusrestaurangen eller uteplatsen, vilket sparar utrymme och är lätt att flytta. Fransk uteplats stol är elegant och romantisk.
Fransk stil möbler är populära över hela världen.


Modell Artikel E6017
Beskrivning Paris Stolar Trädgård Stallar Upp till 11 Stolar Hög
Dimensionen (cm) 46 * 57 * 88
Nettovikt (kg) 3,8
Detaljmaterial Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,
platt rattan8 * 1,3 mm,
bambu look finish
Paket Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.


未标题-3(001).jpg


模板.9jpg.jpg

Produktegenskaper och tillämpning av Paris Stolar Garden Patio Stacks Upp till 11 Stolar Hög
Denna typ av fransk uteplats stols design Minimal men inte förenkla. Svartvit är vild färg.
Om din stolsproduktlinje är färgstark, varför försök inte använda svartvitt? Oavsett hur dekorationen är, kan svartvita parstolar assimilera i scenerna mycket bra. Ja, det är en utomhusstol, men den här designen kan också vara mycket snygg inomhusmöbler.

Senaste nytt
I framtiden är 100% vänlig hydro och oleoavstötande behandlingsutveckling den andra trenden för trädgårdsmöbler. Vi behöver förbättra utemöblernas antifoulingförmåga, speciellt för utomhusmöblerna.

Hot Tags: Paris stolar trädgård uteplats staplar upp till 11 stolar hög, tillverkare, skräddarsydda, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like