Paris Stolar Utomhus Möbler Bambu Look Street Restaurant Kaffebar

Paris Stolar utomhus Möbler bambu look Gata Restaurang Kaffebutik Restaurangmöbler sätter ut som utomhusmöbler eller gatumöbler. Jämfört med PE rottingstol, blir tygstolen mjukare och lättare. Kanske kommer du att säga tygstol är mindre hållbar än rottingstol, ...
chatta nu

Produktinformation

Paris Stolar utomhus Möbler bambu look Street Restaurant Coffee Shop

Restaurangmöbler sätter ut som utomhusmöbler eller gatumöbler. Jämfört med PE rottingstol, blir tygstolen mjukare och lättare. Kanske säger du att tygstol är mindre hållbar än rottingstol, men vår design kan eliminera din oro. På flaskan på sätet hittar du ett korsband för att stärka lagret. Gå tillbaka till stolen, vit är vild färg för alltid, utrustad med teakarm, du kan se att du är på Bali. Lägg till den i din produktlinje, den här stolen låter din kund känna passionen från Bali-ön.

Paris Stolar utomhus Möbler bambu look Street Restaurant Coffee Shop

Produkt introduktion av Paris Stolar utomhus Möbler bambu look Street Restaurant Coffee Shop
Denna kaffestol är gjord av vit tyg och vit aluminiumrör, vit är en mycket bra matchfärg, men hela stolen är vit är mycket mindre i möbler. Stolvvikten är bredare än vanlig stol, för vi tänker på några starka människor. Å andra sidan är bredare stol bekväm för kvinnan att sätta sin väska eller andra saker. Oroa dig inte för ytbehandlingen av teakarmen, vi kommer att polera mycket tid för att säkerställa smidig innan du installerar den.


Modell Artikel E1101
Beskrivning Paris Stolar utomhus Möbler bambu look Street Restaurant Coffee Shop
Dimensionen (cm) 56 * 58 * 86
Nettovikt (kg) 3,7
Detaljmaterial Aluminiumrör framfontfot: 38 * 19 * 1.2mm
Ryggfot: 25 * 25 * 1.8mm
Tyg: 2 * 2
Paket Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

Produktegenskaper och tillämpning av Paris Stolar utomhus Möbler bambu look Street Restaurant Coffee Shop


32.jpg


PE tygstol är tillverkad av polyetenvicker och aluminiumrör, rörets tjocklek är 1,2 mm och 1,8 mm. Med tanke på det olika lagret på stolstolsbenet och bakstolen, använder vi det olika aluminiumröret. På botten av sittplatser använder vi rostfria naglar för att fixa sittplatser, även stolarna används på gatunestaurang som utemöbler, dessa stolar kan alltid visa bästa prestanda.

Senaste nytt
Den nya produktlinjen utvecklas nu. För nästa säsong kommer vi att ha en ny soffa, ny matsal. Det kommer att bli någon förändring vid outlook och färgmatchning. Kontakta oss gärna för eventuella frågor.

3 (2).jpg

Hot Tags: Paris stolar utemöbler bambu look street restaurang kafé, tillverkare, skräddarsydda, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like