Uteplats Paris Style Chair Kommersiell Kaffe Restaurang Möbler

Uteplats Paris Style Chair Kommersiell Kaffe Restaurang Möbler Utomhus kaffesetmöbler är mycket viktiga för en kafé. De är också restaurang sittplatser. Drömde du att ha din egen kafé eller restaurang? Förutom den läckra mat och kaffe. Du vet att möblerna som en ...
chatta nu

Produktinformation

Uteplats Paris Style Chair Kommersiell Kaffe Restaurang Möbler

Möbler för utemöbler är mycket viktiga för en kafé. De är också restaurang sittplatser. Drömde du att ha din egen kafé eller restaurang? Förutom den läckra maten och
Kaffe. Du vet att det finns speciella möbler för att stänga din kund. Utomhusrestaurang
Gör människor lyckliga. Denna uteplatsstol är klassisk typ, bekväma stolarradianer, mjuka PE-rottingstolar och olika matcher av färg för att dekorera alla hörn av staden. När stolarna hittades av vägfolk, två stolar och ett bord, två koppar kaffe, börjar en berättelse.

Uteplats Paris Style Chair Kommersiell Kaffe Restaurang Möbler

Produkt introduktion av Patio Paris Style Chair Kommersiell Kaffe Restaurang Möbler
Utemöbler har ofta höga krav på kvalitet. Ytterligare två rör på stolens baksida tror vi att denna design kommer att ge större känsla av säkerhet.
Eftersom du kommer att veta är stolarna starkare och hållbara. Vi använder fortfarande aluminiumröret
Vid dia28 * 1,5 mm, utan blekning PE rotting. Om du vill utveckla en ny färgproduktlinje, är det okej, Dessa stolar hjälper dig att skapa många vackra utemöbler, utomhus kaffeset och utemöbler, för att rikta din produktlinje.

Modell Artikel E6012
Beskrivning Uteplats Paris Style Chair Kommersiell Kaffe Restaurang Möbler
Dimensionen (cm) 46 * 55 * 89
Nettovikt (kg) 4,1
Detaljmaterial Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,
platt rattan8 * 1,3 mm,
bambu look finish
Paket Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

模板.13jpg.jpg

Produktegenskap och tillämpning av Patio Paris Style Chair Commercial Coffee Restaurant Furniture
4,1 kg lätt och stol är mycket robust och ser bra ut. Du kommer att älska trycket. Det kommer att vara så bekvämt som du vill, uteplatsstolen är stapelbar och trevlig leveranstid. Stolarna kan användas på uteplats, trädgård, utomhusrestaurang och kafé är fina platser.

Senaste nytt
Ny soffuppsättning är på väg, en del förändras på aluminiumramen, och rotting, rottingfärg kommer att ha mer val. Titta bara fram emot det.


4.jpg

Hot Tags: uteplats Paris stil stol kommersiell kaffe restaurang möbler, tillverkare, skräddarsydda, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like