Utomhusstolar ställer in modern design

Poly Rattan Garden Nytt utomhusmöbel Wicker Chair Wide Rage Usage Poly rotting trädgårdsmöbler är ledande produkt, denna artikel är ny på 2017. Vi vet att sortimentet rottingmöbler är brett, olika aluminiumram och olika rottingrotting. Denna ljusgrå stol ser tyst och ren ut ....
chatta nu

Produktinformation

Poly Rattan Garden Nytt utomhusmöbel Wicker Chair Wide Rage Usage
Poly rotting trädgårdsmöbler är ledande produkt, den här artikeln är ny på 2017. Vi vet att sortimentet rottingmöbler är brett, olika aluminiumramar och olika färgrotting. Denna ljusgrå stol ser tyst och ren ut. Jämfört med matmöbler är denna artikel mer lämplig på fritidsplatser.
Poly Rattan Garden Nytt utomhusmöbel Wicker Chair Wide Rage Usage
Produktintroduktion av Poly Rattan Garden Nytt utomhusmöbel Wicker Chair Wide Rage Usage
Producerad av 1,5 mm tjocklek aluminiumrör. Fin pulverlackering och ytbehandling. Vi äger ett professionellt inspektionsteam, varje stol kommer att inspekteras innan förpackningen. För att säkerställa att det inte blir repor på stolen, bra balans etc. Vi accepterar ODM / OEM-service, låt oss bara veta ditt detaljkrav för stolen, vi kommer att göra vårt bästa för att stödja ditt arbete.

ModellartikelE7092
BeskrivningPoly Rattan Garden Nytt utomhusmöbel Wicker Chair Wide Rage Usage
Mått (cm)60*59*83
Nettovikt (kg)4
DetaljmaterialAlum röret dia28 * 1,5mm,
platt rotting8 * 1.3mm,
finish i bambu
PaketStandard exportförpackning: Stolar är förpackade med bomullspapper från Pearl. Efter stapling täcks stolar av Kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.
40HQ laddningsförmåga680st
AnvändandeStrand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Uteservering, Uteservering, Uteservering, Street Bakery

Produktegenskap i Poly Rattan Garden Nytt utomhusmöbel Wicker Chair Wide Rage Usage
Det vann& rsquo; t bryter ner eller blir mögel i våt miljö. PE-rotting är utformad för att se ut som äkta rotting och har också olika färger. Det viktigaste är att PE är syntetiskt material som äger värdet av hög grad återvinning. Det är miljövänligt. På grund av metallaluminiumdensitetsegenskaper är det GG-amp; rsquo; s mycket lätt. Aluminiumrör är tillräckligt starkt för att ta mycket stress och belastning. Btw, det kommer i olika stil för att möta olika ställningskrav.
14.jpg

Senaste nytt
Tillverkad av högkvalitativ PE-rotting, den är lätt att underhålla och lätt. Kontakta oss gärna om du har ytterligare frågor.
3.jpg

Hot Tags: Utomhusstolar Set Modern Design, tillverkare, skräddarsydda, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like