Rotting stol fransk stil UV-resistent All Season Beach Utomhus Hotel förlägger

Paris stil stol kommersiella kaffe restaurang utemöbler stolarna kan användas på trädgård, uteplats, krämvita och bruna match med massor av dekoration stil. Lägga till din display står på ert showroom. Ferndale utomhus Brown äta korgstolarna är gjorda av en-av-en-slag rika, brun...
chatta nu

Produktinformation

Paris stil stol kommersiella kaffe restaurang utemöbler


Stolarna kan användas på trädgård, uteplats, grädde och brun matcha med massor av dekoration stil. Lägga till din display står på ert showroom. Ferndale utomhus Brown äta korgstolarna är gjorda av en-av-en-slag rik, brun färg korgvide som kommer att komplettera alla närliggande landskap. Den PE korgvide tillåter dessa stolar till sist i alla väder med lite underhåll. Dessa robusta stolar är också snygg och stapelbara för smidig förvaring.
 
Paris stil stol kommersiella kaffe restaurang utemöbler
 
Produkt introduktion av Paris stil stol kommersiella kaffe restaurang uteplatsmöblemang
Dessa trädgård par stil stolar är gjorda av hög kvalitet PE rotting och aluminium tub. Röret är dia28 * 1,5 mm, vi strikt på använder tube tjocklek är 1,5 mm kontrollera bra bärande och stabila utsikterna. Rotting färg och tube färg är valfritt, och ytan kunde för att göra tusen rutnät testet, på grund av den mogna pulver beläggning tekniken. Denna franska uteplats stolens nettovikt är 3,7 kg. Denna uteplats stol är lätt och enkel att flytta och lagring.
 

Modell objektE6060
BeskrivningParis stil stol kommersiella kaffe restaurang utemöbler
Dimension(cm)46 * 57 * 88
Net förpackn3.7
Detalj MaterialAlun tube dia28 * 1,5 mm,
platt rattan8 * 1,3 mm,
bambu se finish
PaketetStandard export förpackning: stolar är insvept med pärla bomullspapper. Efter stapling, kommer att stolar omfattas av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjul fäste för att flytta.

 
Produktfunktion och tillämpningen av den Paris stil stol kommersiella kaffe restaurang utemöbler
 

9.jpg


Franska uteplats stolar är stapelbara och enkla att lagring. De är robusta väder/UV-resistent, stark och lätt att rengöra och underhållsfri. Kropparna av uteplats stolar dela den vissa poly
Rotting design. Dessa stolar är stora plus för ert showroom's look. Så många andra liknande
Stolar har inte så elegant rion ben.
Ett bord med två stolar, två eller tre set på denna samlokalisering gör din trädgård ser ut som en fransk stil gård. Lägga till dem i din produktlinje, vi tror att stolarna kommer att pryda många trädgård i lokala staden.
 
Senaste nyheterna
PE rottingmöbler är väderbeständig, men det kan torka ut i solen. Wicker är bäst förvaras i skuggan. En gång om året, dränk den i vatten för att sätta fukt tillbaka in i dess fibrer. Oskadade wicker helt enkelt måste tvättas och refinished regelbundet för att hålla den i bra skick.
 

1 (2).jpg

Hot Tags: rotting stol fransk stil UV-resistent hela säsongen beach utomhus hotel platser, tillverkare, kundanpassade, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like