Bistro Stolar och bordsset Möbler

Rotting trädgårdsmöbler Utomhus Ansökan Nivå Hela säsongen Skick I det dagliga livet, 4 stycken rotting trädgårdsmöbler är vanligt kombinationsmetod. Fler och fler familj trädgård visas rotting och rotting möbler. Och trädgårdsmöbler direkt i människors dagliga liv mer och mer. - Mest av tiden,...
chatta nu

Produktinformation

Bistro Stolar och bordsset Möbler

 

En kudde till kan ge dig mer mjuk och varm. Vi föreslår att du lägger den i din bakgård snarare än kafé eller restaurang. Mindre är mer och gör bäst för att lätta på trycket av ryggen. Hur man kontrollerar utrymmet, för om du lägger till chshion vid stolsbaken, kommer hela sittutrymmet att vara mindre. Genom tider testning, finner vi den mest bekväma storlekshastighet. Vi tror att när du ser stolen vid första ögonkastet, kommer vi att vilja ta bort den och lägga den i ditt rum. I det dagliga livet, 4 stycken rotting trädgårdsmöbler är vanligt kombinationsmetod. Fler och fler familj trädgård visas rotting och rotting möbler. Och trädgårdsmöbler direkt i människors dagliga liv mer och mer. Merparten av tiden, människor brukade använda dem på inomhus och utomhus. Denna typ av stol kunde uppfylla kravet, färgen är grädde, enkelt och varmt, ta dem till utomhus och trädgård, de också kunde matcha med miljön.

 

Produktintroduktion av Bistro stolar och bordsset Möbler

Annorlunda från vanlig plattrotting och rundrottning, för den nya produkten använder vi mer mjuk rotting. Merparten av tiden, alltför mjuk betyder lätt att vara ur form. Men EASE säger att våra arbetare hand vävning skicklighet skulle kunna undvika detta problem. Våra handvävande arbetstagare äger flera års arbetslivserfarenhet. Även om det är ny design och nytt material, har de fortfarande metod för att göra stolen. Under tiden kunde de säkerställa den höga effektiviteten.

 

Modell artikel

E7095

Beskrivning

Bistro Stolar och bordsset Möbler

Dimension(cm)

57*60*78

Nettovikt(kg)

4.8

Detalj Material

Alunrör dia28* 1,5mm,

platt rotting: 9 * 1,3 mm

bambu utseende finish

Paket

Standard exportpackning: Stolarna är inslagna med Pearl bomullspapper. Efter stapling, stolar kommer att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för att flytta.

40HQ Lastning Förmåga

720st

Användning

Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Uteservering, Uteservering, Utomhusbar, Gatubageri

 

Produkt inslag i Bistro Stolar och Bordsset Möbler

Förutom av bilden färgkudde, har vi också annan färg. Välj färg som hänvisar till din dekoration stil eller möbler färg. Stolen är stapelbar och du kan justera höjden enligt det faktiska utrymmet. Jämfört med metallmöbler, aluminium möbler med högre kostnadseffektiva. Med utvecklingen av pulverlackering, rost retro stil också skulle kunna göras vid aluminiumram.

 

aluminum rattan chair.jpg

 

Hot Tags: Bistro Stolar och Tabell Set Möbler, tillverkare, kundanpassade, grossist, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like