Stackable Fabric Stolar Outdoor Chain Restaurant Pub och Hotel Furniture Decoration

Stapelbara tygstolar Utomhuskedja Restaurang Pub och Hotell Möbeldekoration Hotellmöbler utomhus som utomhusbordsbordet och stolarna. Utomhus kommersiella möbler är populära med praktiska och hållbara. Denna Tygstol är ledande föremål i vår produktlinje, under tiden är det ...
chatta nu

Produktinformation

Stapelbara tygstolar Utomhuskedjan Restaurang Pub och Hotell Möbeldekoration


Hotellmöbler utomhus som utomhus pubbord och stolar. Utomhus kommersiella möbler är populära med praktiska och hållbara. Denna Tygstol är ledande föremål i vår produktlinje, under tiden är den klassisk. Mer
För mer än 30000 st produktionskapacitet per år. Bekväma tygstolar, våra arbetare
Sittplatsen var den första gruppen från 2003, de är så erfarna och gör väldigt snygg och klassisk tygstol. Anledningen till att vi kallar det klassiskt, på grund av att stolen kan användas på restaurang, pub, Bistro eller som hotellmöbler. Lägg till den i din produktlinje, En oväntad överraskning kommer till ditt företag.

Stapelbara tygstolar Utomhuskedjan Restaurang Pub och Hotell Möbeldekoration

Produktion Introduktion av stapelbara tygstolar Utomhuskedja Restaurang Pub och Hotell Möbeldekoration
För denna klassiska typ kan vi erbjuda mycket trevlig leveranstid. Om du är första gången att köpa den, kan den här tygstolen vara hotellmöbler utomhus, utomhus pubset eller utomhus kommersiella möbler. Det täcker mest av marknadens behov. Stolen bär upp till 150 kg, 28 * 1,5 mm aluminiumsrör, strikt inspektion före packning, för att säkerställa det bästa till ditt lager.

Modell Artikel E8029
Beskrivning Stapelbara tygstolar Utomhuskedjan Restaurang Pub och Hotell Möbeldekoration
Dimensionen (cm) 57 * 57 * 83
Nettovikt (kg) 3,5
Detaljmaterial Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,
platt rattan4 * 4mm,
bambu look finish
Paket Standard exportförpackning: Stolar är inslagna i pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.


1.jpg


Produkt framtid och tillämpning av
Stabila visuella effekter markerar atmosfären, djärv, enkel och avancerad atmosfär.
Detta är den bästa beskrivningen av brun linje. Det är ett öppet vävt utomhusklädselväv av plast som är gjord för att klara utmaningarna i friluftslivet. Textilene är gjorda av polyestergarn som är individuellt belagda med PVC. Den är hållbar och långvarig, den är idealisk för applikationer som kräver hög draghållfasthet tillsammans med andningsförmåga och flamresistens, såsom paraplyer, stolar, kuddar, solskydd, fäktning, vindrutetäckor och kudde. Tyg är mycket resistent mot råtta och mögel, färgfast, lätt att rengöra och snabbtorkande. Kaffebutiken med klassisk atmosfär, denna tygstol är ett bra val för den.

Senaste nytt
Visste du att du en dag skulle kunna skriva ut bilden på dina möbler, kanske du säger att det kommer på, det är anpassat. Kanske är det anpassat i det förflutna, men i framtiden har det möjlighet att gå i uppfyllelse. Vi ser också fram emot det.


6.jpg

Hot Tags: stapelbara tygstolar utomhuskedja restaurang pub och hotellmöbler dekoration, tillverkare, skräddarsydda, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like