Stapling av kaféstolar i fransk stil utomhusbistron

Stapling Caf é Stolar Fransk stil Uteservering Använd uteserveringar som används på gatarestaurang, uteservering, stolar i fransk stil är mycket populärt, inte bara franska utan även i andra europeiska länder. Bistro är en annan plats där du kan hitta många stolar i fransk stil. Dessa...
chatta nu

Produktinformation

Stapling CafGG amp; eacute;Stolar Fransk stil utomhusbistronanvändning


Utomhuscaféstolar som används på gatarestaurang, uteservering, stolar i fransk stil är mycket populära, inte bara franska utan även i andra länder i Europa. Bistro är en annan plats där du kan hitta många stolar i fransk stil. Dessa aluminiumstolar i klassisk retrostil. Lägg dem på utsidan, oroa dig inte för UV-beständig. Det viktigaste är att stolen är stapelbar, vilket sparar plats och är lätt att lagra.

Introduktionen av Stacking Caf& eacute; Stolar Fransk stil utomhusbistronanvändning
Använd lätt råmaterial av hög kvalitet, standard 1,5 mm tjocklek aluminiumrör och miljövänlig pulverlack. Tio års produktionserfarenhet och 7 år Spoga Fair, vi liknar Europamarknaden, och vi servar också för många andra länder. Enkelhet kan erbjuda dig säkerheten internationell handel.

ModellartikelE1090s
BeskrivningIntroduktionen av Stacking Caf& eacute; Stolar Fransk stil utomhusbistronanvändning
Mått (cm)40*50*86
Nettovikt (kg)3.5
Detaljmaterialalun ram
PaketStandard exportförpackning: Stolar är förpackade med bomullspapper från Pearl. Efter stapling täcks stolarna av Kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.
40HQ laddningsförmåga940st
AnvändandeStrand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Uteservering, Uteservering, Uteservering, Street Bakery

Produktfunktion och tillämpning av introduktionen av Stacking Caf& eacute; Stolar Fransk stil utomhusbistronanvändning

Denna aluminium uteplatsstol är perfekt för utomhusbruk. Stolen är stapelbar och lätt, 1,5 mm tjockt aluminiumrör med helsvetsad dubbelrörsramkonstruktion ger extra styrka och hållbarhet. Denna utomhusstol är byggd för tung kommersiell användning. Aluminiumramen är rostskyddad och är byggd för att motstå elementen.
Senaste nytt

Het försäljning på Spoga Fair 2017. I framtiden är hur man använder rymden trenden med utvecklingen av utemöbler." space" betyder inte bara under användningen utan också för paketet och leveransen.

cafa furniture

Hot Tags: stapla kaféstolar fransk stil bistrobruk, tillverkare, skräddarsydda, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like