Stapling Cafe Industriell stol Fransk stil utomhusbistronanvändning

Stapling av kaféstolar Fransk stil utomhusbistro Använd utomhuscaféstolar som används på gatarestaurang, kafé utomhus, stolar i fransk stil är mycket populära, inte bara franska utan även i andra länder i Europa. Bistro är en annan plats där du kan hitta många stolar i fransk stil. Dessa...
chatta nu

Produktinformation

Stapling Cafe Industriell stol Fransk stil utomhusbistronanvändning

Uteserveringar som används på gatan restaurang, utomhus kafé, stolar i fransk stil är mycket populär, inte bara franska utan även i andra länder i Europa. Bistroen är en annan plats där du kan hitta många stolar i fransk stil. Dessa aluminiumstolar i klassisk retrostil. Lägg dem utanför, oroa dig inte för UV-beständig. Det viktigaste är att stolen är stapelbar, vilket sparar plats och är lätt att lagra.

Introduktionen av Stacking Caf& eacute; Stolar Fransk stil utomhusbistronanvändning

Använd lätt råvara av hög kvalitet, aluminiumrör med 1,5 mm tjocklek och miljövänlig pulverlackering. Tio års produktionserfarenhet och 7 år Spoga Fair, vi liknar Europamarknaden, och vi tjänade också för många andra länder. Enkelhet kan erbjuda dig säkerheten internationell handel.

ModellartikelE1090s
BeskrivningIntroduktionen av Stacking Caf& eacute; Stolar Fransk stil utomhusbistronanvändning
Mått (cm)40*50*86
Nettovikt (kg)3.5
Detaljmaterialalun ram
PaketStandard exportförpackning: Stolar är förpackade med bomullspapper från Pearl. Efter stapling täcks stolarna av Kraftpaper och en vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.
40HQ laddningsförmåga940st
AnvändandeStrand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Uteservering, Uteservering, Uteservering, Street Bakery

Produktfunktion och tillämpning av introduktionen av Stacking Caf& eacute; Stolar Fransk stil utomhusbistronanvändning

Denna uteplatsstol i aluminium är perfekt för utomhusbruk. Stolen är stapelbar och lätt, 1,5 mm tjockt aluminiumrör med helt svetsad dubbelrörsramkonstruktion ger extra styrka och hållbarhet. Denna utomhusstol byggdes för tung kommersiell användning. Aluminiumramen är rostskyddad och är byggd för att motstå elementen.

Senaste nytt

Het försäljning på Spoga Fair 2017. I framtiden, hur man använder utrymmet helt är trenden för utvecklingen av utemöbler." space" betyder inte bara under användningen utan också för paketet och leveransen.

Hot Tags: stapling caféstolar fransk stil utomhus bistro användning, tillverkare, skräddarsydda, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like