Kommersiell cafébutik för utemöbler

Wicker Patio Utemöbler Kommersiell användning Högnivå Wicker utemöbler är gjorda av högkvalitativ PE-rotting. Stolen kan också användas i alla väderförhållanden. Det är lätt att matcha med olika dekorationsstilar. Förutom uteplats är kommersiell användning en annan viktig zon ....
chatta nu

Produktinformation

Kommersiell cafébutik för utemöbler

Om trädgården är tillräckligt stor, fyra stolar eller sex stolar med ett bord, kan du ha en liten fest hemma. Jämfört med stol av gjutjärn är rotting med aluminiumstol mer lämplig för utomhusbruk. Wicker utemöbler är gjorda av PE-rotting av hög kvalitet. Stolen kan också användas i alla väderförhållanden. Det är lätt att matcha med olika dekorationsstilar. Förutom uteplats är kommersiell användning en annan viktig zon. Kommersiella möten, kommersiella restauranger eller kommersiella kaféer är mycket lämpliga att använda denna stol. Allt material är vattentätt och UV-beständigt.

Produktintroduktion av utemöbler Commercial Cafe Shop

Som professionell tillverkare av utemöbler har Ease strikta krav på att välja råmaterial. Speciellt vid aluminiumrör och PE-rotting. Kontroll av råvarukvalitet och kvalitetskontroll av varor. Det finns mer än 200 artiklar i vår produktlinje, för att möta olika kunder& rsquo; krav. Klassisk typ, modern typ och nya föremål.

Modellartikel

E7083D

Beskrivning

Kommersiell cafébutik för utemöbler

Mått (cm)

58*63*88

Nettovikt (kg)

4.5

Detaljmaterial

Alum röret dia28 * 1,5mm,

platt rotting: dia3.8mm,

finish i bambu

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är förpackade med bomullspapper från Pearl. Efter stapling täcks stolarna av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

40HQ laddningsförmåga

720st

Användande

Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Uteservering, Uteservering, Uteservering, Street Bakery

Produktegenskaper i kommersiella cafébutiker för utemöbler

Wicker uteplats utomhus stol& rsquo; s funktion är vattentät och hög UV-resistent funktion. Förutom det,

Vi använder den senaste tekniken för pulverlackering, färgen är mer hållbar och det viktigaste är att pulverstabiliteten blir mer och mer stark. Förutom färg och stabilitet är aluminiumrör och PE-rotting mycket lätta att rengöra och underhålla. Våt trasa för att rengöra ytan.

Hot Tags: Utomhusmöbler Commercial Cafe Shop, tillverkare, anpassade, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like