Utemöbler Sidovårdsstolar

Utemöbler Sidovårdsstolar

Aluminium Korgstolar Utomhus Kommersiell Möbler Hög nivå Aluminium korgstolar gjorda av PE korg, jämförande med aluminiums stol, Aluminium korgar utemöbler kommer att vara bekväma. Välja stolar enligt olika användare, denna armstöd kunde möta fler kunders krav ....
chatta nu

Produktinformation

Utemöbler Sidovårdsstolar

Bamboo look finish och polywood, som är sätt att göra stolen mer nära naturen eller träet. Även om fler och fler väljer matelmöbler, men om det är väldigt kallt på vintern i din stad, jämfört med matelmaterialmöbler, kommer trämöbler att ge varmare värme åt människor. Men träet är begränsat, tillväxten ökar behovet av tid. Det viktigaste är att jämföra med produktion, är biologiskt återvinningssystem viktigare. Aluminiumviddstolar gjorda av PE-korgar, jämförande med aluminiumsstolar, Aluminiumvicker utemöbler kommer att vara bekväma. Välja stolar enligt olika användare, denna armstöd kunde möta fler kunder & rsquo; krav. Linjen är enkel och lätt att skilja. Om du vill hitta något annat och unikt. Denna E7071D Teddy stol kan uppfylla ditt krav. Vi använder grädfärg, jämfört med svart eller brunt, grädde blir bättre för att matcha andra möbler.

Produkt introduktion av Outdoor Furniture Side Wicker Stolar

Sedan 2007 är Ease specialiserat på tillverkning av utemöbler. Produktsortimentet täcker aluminium PE-rottingstol, aluminium textylenstol och aluminiumstol. Stilen inkluderar retro, enkelt, modernt och franskt.

På råmaterial kräver EASE att man använder högkvalitativt aluminiumrör, 1,5 mm tjockleksstandard och mer än 3000 h UV-resistent, ett års garanti finns tillgänglig. EASE äger professionell utvecklingsteam, och vi är glada att acceptera kontraktsorder.

Modell Artikel

E7097

Beskrivning

Utemöbler Sidovårdsstolar

Dimensionen (cm)

57 * 60 * 78

Nettovikt (kg)

4,5

Detaljmaterial

Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,

platt rotting: dia3.8mm,

bambu look finish

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är inslagna i pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

40HQ laddningsförmåga

850pcs

Användande

Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

Produktfunktion och tillämpning av utemöbler sidovickerstolar

För det mesta, när människor väljer möbler, hoppas de att man kan möta utomhus och inomhusbruk. Utomhus väder förändras ofta och oförutsägbart. Anpassa klimatförhållanden, det är vad vi vill göra. Denna E7071B stol, Vid första anblicken är det svårt att döma det är inomhusmöbler eller utemöbler. Men på grund av den högkvalitativa PE Rattan och anti-korrosions aluminiumröret, använder du den utomhus eller inomhus, beroende på dina krav helt.

Senaste nytt

Offentliga torg som Il Campo är det fysiska och kulturella hjärtat av Europas städer och städer. För européer proklamerar de här livliga rutorna "community". & Rdquo; Definierad av statlig arkitektur och ringad av affärer och caféer, är torget den perfekta platsen för caf & eacute; -sitting, kaffe-sipping och folkvakt. Promenader tar centrum, promenader och ses, medan åskådare abborre i periferin. För att spela din roll, binda dig till en av caf & eacute; bord parkerade runt någon torg, beställa en drink och känna pulsen på den passande scenen. Var inte bråttom & mdash; spendera oändliga timmar som sitter i en utomhuscaf & eacute; är normen.

Förfrågning