Trädgårdsmöbler Stol och Bordsuppsättning

Trädgårdsmöbler Stol och Bordsuppsättning

Circular Rattan Garden Utomhus Möbler All Season Condition Trädgårdsmöbler på nätet är allt mer bekväm att samla vackra möbler. Särskilt för utemöbler i rotting. Nu fler och fler människor trivs utomhus, kanske bara stanna på gården eller i trädgården, blir det bättre att ...
chatta nu

Produktinformation

Trädgårdsmöbler Stol och Bordsuppsättning

Trädgårdsmöbler på nätet är allt mer bekväm att samla vackra möbler. Särskilt för utemöbler i rotting. Nu fler och fler människor trivs utomhus, kanske bara stanna på trädgården eller i trädgården, det är bättre att ha flera bitar av fin utomhusrottasstol. PE Rattan stol tillbaka med och textylen stolstol. Denna design ger många olika känslor till det dagliga livet. Don? T oroa sig för det vattentäta och UV-resistenta. Textylen har också hög vattentätt och UV-resistent funktion.

Produkt introduktion av trädgårdsmöbler stol och bordssats

Olik från vanlig platta rotting och rundrotting, för den nya produkten använder vi mer mjuk rotting. För det mesta betyder det för det mesta att det är lätt att vara i form. Men EASE säger att vår arbetares handvävningsförmåga kan undvika detta problem. Våra handvävande arbetare äger flera års arbetslivserfarenhet. Även om det är ny design och nytt material, har de fortfarande en metod att göra stolen. Under tiden kunde de säkerställa hög effektivitet. Denna stolssits använder högkvalitativt textylentyg, mjuk och mysig känsla.

Modell Artikel E7097
Beskrivning Trädgårdsmöbler Stol och Bordsuppsättning
Dimensionen (cm) 57 * 60 * 78
Nettovikt (kg) 4
Detaljmaterial aluminium reducerande rör: dia38 * 1,5 mm
UV-resistent PE rundvicker dia5.0mm och textylenväv pulverlack svart plastplugg
Paket Standard exportförpackning: Stolar är inslagna i pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.
40HQ laddningsförmåga 850pcs
Användande Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

Förfrågning