Kommersiell Matsal Café Utomhus Möbler Rattan Stol All Weather Condition

Kommersiell Matsal Café Utomhus Möbler Rattan Stol All Weather Condition

Kommersiell matsal Kafé Utomhus Möbler Rattan Stol Alla vädervillkor Kommersiell trädgårdsmöbler används främst som kommersiella trädgårdsmöbler i hotellets trädgård eller offentliga zon. Kommersiella kaffemöbler måste matcha dekorationsstilen. Vi hoppas att stolen är helt enkelt men ...
chatta nu

Produktinformation

Kommersiell matsal Café Utomhus Möbler Rattan Stol All Weather Condition

I Nordeuropa har människor en speciell känsla av att gå tillbaka till naturen. Människor överväger vad som är riktig design för livet, vilken design kan låta människor mer och mer nära naturen, snarare än att stå ut ur naturen och till och med komma långt ifrån naturen. Kommersiell trädgårdsmöbler används oftast som kommersiella trädgårdsmöbler i hotellets trädgård eller offentliga zon. Kommersiella kaffemöbler måste matcha dekorationsstilen. Vi hoppas att stolen är helt enkelt men formell, och utan att förlora designen. Folk tror att kaffe äger stark funktion, officiell dryck på mötet, koppla av dryck på utomhusrestaurang eller gatukafé. Denna stol E7083C kunde uppfylla de flesta krav,

Produkt introduktion av kommersiella matsal café utomhus möbler rattan stol all väder skick

Som praktiska möbler är mysig känsla en mycket viktig länk. Hur man väljer sittdynan, hur man bestämmer höjden på kudden, testade vi under en lång tid. Om inredningsmöblerna uppmärksammar detaljerna, lägger färgmatchning, utemöbler uppmärksamhet på praktisk, bekvämare insamling. Sätt på möbler utomhus betyder också mer frekvent rörelse, hur man undviker repor, det beror på ytbehandling. EASE pulverlackeringsteknik alltid i framkant av fältet.

Modell Artikel

E7083C

Beskrivning

Kommersiell matsal Café Utomhus Möbler Rattan Stol All Weather Condition

Dimensionen (cm)

58 * 63 * 88

Nettovikt (kg)

4,5

Detaljmaterial

Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,

platt rotting: dia3.8mm,

bambu look finish

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är inslagna i pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

40HQ laddningsförmåga

720pcs

Användande

Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

Produktegenskaper hos Commercial Dining Cafe Outdoor Furniture Rattan Chair Alla väderförhållanden

Jämfört med metallmöbler är aluminiumramen lätt; Utomhusbostäder har blivit mycket populära de senaste åren. Inredningen som dekorerar dessa utomhusområden är vanligtvis ganska hållbara, men de flesta kommer att behöva regelbundet underhåll för att se sitt bästa ut. Ofta tvätt är ett av de bästa sätten att bevara utemöbler. När smuts och rester får sättas, korroderar metaller och blir pitted medan plast och tyger förlorar sin färg.

Förfrågning