Utomhus Bistro Möbler Sätta Alla Aluminium Stolar

Utomhus Bistro Möbler Alla Aluminiumstolar Trämöbler spelar en viktig roll i möbelhistoria under lång tid. Det finns två anledningar, den första är råmaterialet lätt att få, den andra är trä har större möjligheter att forma. Människor använder färg för att förhindra korrosion ....
chatta nu

Produktinformation

Utomhus Bistro Möbler Alla Aluminium Stolar

Trämöbler spelar en viktig roll i möbelhistoria under lång tid. Det finns två anledningar, den första är råmaterialet lätt att få, den andra är trä har större möjligheter att forma. Människor använder färg för att förhindra korrosion. Numera använder människor också färg för att dekorera stolar och bord, det kan också förhindra korrosion från luften. Vi använder metall för att ersätta trä. Det är mer miljövänligt och ekonomiskt. Såsom aluminium är det tillräckligt hårt och lätt. Bistro möbler har alltid höga krav på outlook design. Det betyder att utomhus bistrouppsättning inte bara behöver bra utsikter utan också med bra kvalitet material för utomhusbruk.

Utomhus Bistro Möbler Alla Aluminium Stolar

Jämförelse med fåtölj, armlösa stol blir bekvämare utomhus. Spara utrymme och lätt att flytta. För det mesta kan det bli en lång bänk som ser ut som bänk i trädgården.

Sittkudden är vattentät, om du vill lägga till kudde eller inte, beror på din faktiska användning. Stolens färg är vit, du kan välja annan kuddefärg för stolen.

Modell Artikel

E1081

Beskrivning

Utomhus Bistro Möbler Alla Aluminium Stolar

Dimensionen (cm)

52 * 59 * 88,5

Nettovikt (kg)

3,5

Detaljmaterial

alunram

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är inslagna i pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

40HQ laddningsförmåga

1440pcs

Användande

Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

Förfrågning