Utomhus Bistro restaurang stolar och bord

Utomhus Bistro restaurang stolar och bord franska bistro stol är en slags PE rottingmöbler. Bra för tradition och modern restaurang eller café dekorera, bistro stolar kan ge kunder bekväma sittplatser att njuta av tid. Som en bistro stolar tillverkare är vi erfarenhet...
chatta nu

Produktinformation

Utomhus Bistro restaurang stolar och bord

 

Fransk bistro stol är en typ av PE rottingmöbler. Bra för tradition och modern restaurang eller café dekorera, bistro stolar kan erbjuda kunder bekväma sittplatser att njuta av tid. Som en bistro stolar tillverkare är vi erfarenhet av att producera utomhus bistro bord och stolar mer än tio år. Vad mer, är vi extremt koncentrerar sig på detaljer som garanterar bra kvalitet för våra kunder.

 

Produkt introduktion av utomhus Bistro Restaurang stolar och bord

Alla väder utomhus Bistro stolar är tillverkade av PE rotting, utsikterna är liknande till sanna rotting, men jämfört med natur rotting, The PE rotting kommer att mer hållbara och stabila. Fint pulverbeläggning för att säkerställa en smidig och Gloss. Vår bistro stolar fabriken har det nya pulvret strycka, med andra ord, det kommer att ha en stor uppdatering på hela vår utrustning, vill vi ge den bästa produkten till dig. Äntligen, yta behandling för hand med mer kreativa.

Modell objekt

E7086

Beskrivning

Utomhus Bistro restaurang stolar och bord

Dimension(cm)

47 * 59 * 89

Net förpackn

3.5

Detalj Material

Alun tube dia28 * 1,5 mm,

platt rattan13 * 1,3 mm,

bambu se finish

Paketet

Standard export förpackning: stolar är insvept med pärla bomull  papper. Efter stapling, kommer stolar att omfattas av Kraftpapper och vattentät  plastpåse. Utrustad med hjul fäste för att flytta.

 
Produktfunktion och tillämpning av utomhus Bistro restaurangen stolar och bord

Bamboo utseende är funktion, men vi kan även leverera andra mönster. Bamboo linjer med stark touch känsla. Allt pulver är miljövänlig. Vi är inte bara blivit välkända bistro stol leverantören, Förutom vi är bistro stolar grossist och tillhandahålla våra produkter över hela världen.

Denna stol är populära bland konsumenterna på grund av dess unik färg. Det kan kombineras till en speciell utomhus bistro set möbler. Dessa robusta stolar är också snygga och stack-stånd för enkel förvaring.

Förfrågning