Utomhus bistro bord och stolar möbler set

Lätt handvävande möbler som exporterar från 2007, insisterar på skapande och kvalitet. Välkommen att kontakta oss för hotell, utomhusrestaurang, kaffe, bistro eller andra projekt.
chatta nu

Produktinformation

För utomhus- eller dörrbistron är bistrobelysningar vanligtvis mörka och polykroma. Utomhus bistro bord och stolar vanligtvis två stycken stolar och ett bord; färgen är brun eller svart.


outdoor bistro chairs

varunummer E1187
Dimensionera 46 * 58 * 89cm
NW 3,5 kg
Paket 11 st / stapel
Material Aluminiumrör och PE-rotting

Om det är gatobistron är liten bistrouppsättning ett bra val. Rotting av aluminium eller textylen i aluminium med speciell syn och vävdesign.

bistro chairs

Om gästfrihetsmöbler beror för det mesta på dekorationsstil och stadskultur. Hotellbyggnadsutsikterna är för människor att uppskatta, för insidan. Människor kommer att ägna mer uppmärksamhet åt möbler och detaljdekoration. Vi tror inte att det finns ett synligt gap mellan inomhusmöbler och utemöbler. Denna stol med ljus färg och rotting liknar runda. Jämfört med platt rotting blir den här typen av rund rotting mjukare. Om hotellrummet är i ljus färg, är det ett bra val att sätta denna stol på balkongen. Två stolar med ett runt bord, antik bordsfot och lätt bordsskiva. En kopp kaffe, varför ska vi behöva avgränsa att de är utemöbler eller inomhusmöbler? Stolarna och bordet för kaffe och paus. Det kommer att vara utomhusbistrostolarna lika mycket.

small bistro set

Förfrågning