Utomhusstolar och bord för Bistro

Utomhusstolar och bord för Bistro EASE franska bistrostolar har kvalificerad UV-motstånd och stark konstruktion i aluminium istället för naturlig rotting, säker och långtidsservice. Utomhus bistro stolar använder bambu look beläggning håller dig anslutande med naturen. Som en bistro stol tillverkare, ...
chatta nu

Produktinformation

Utomhusstolar och bord för Bistro

EASE franska bistro stolar har kvalificerad UV-motstånd och stark konstruktion i aluminium istället för naturlig rotting, säker och lång tid. Utomhus bistro stolar använder bambu look beläggning håller dig anslutande med naturen. Som bistrostolstillverkare har vi erfarenhet av att producera utomhus bistrobord och stolar mer än tio år. Dessutom är vi extremt koncentrerade på produktinformation som garanterar god kvalitet för våra kunder.

Produkt introduktion av utomhusstolar och bord för Bistro

Den franska Bistro stolar för utomhus är funktion produkt. Vi är bistro stolar grossist och seriöst på att välja råmaterial. Och då kommer våra EASE bistro stolar fabriken FoU att övervaka hela produktionsprocessen. E7023-färgen är lätt att matcha din utomhus bistrouppsättning.

Modell Artikel

7023

Beskrivning

Utomhusstolar och bord för Bistro

Dimensionen (cm)

57 * 58 * 83

Nettovikt (kg)

3,5

Detaljmaterial

Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,

platt rattan13 * 1,3mm,

bambu look finish

Paket

Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulhållare för rörelse.

Produktegenskap och tillämpning av Outdoor Bistro Restaurantstolar och bord

EASE specialiserat sig på tillverkning av uteserveringsbord och stolar möbler med 10 år. Du kan välja utemöbler i en serie av träfärg. Platt rottingstorlek är12 * 1,3 mm och aluminiumröret är dia28 * 1,5 mm, produktdia är 57 * 59 * 89, lagret är upp till 150 kg. PE rotting är ett populärt material för möbeltillverkning. Vi har ett bra urval av eleganta bistro stolar för att förbättra det kommersiella sittet i din bistro, restaurang, lounge eller klubb.Förfrågning