Uteservering Aluminium Stolar Set

Utomhus Bistro Aluminium Stolar Sätter Modern minimalistisk stil, Vi producerar bara vit färg nu. Vi tror att vitt alltid hjälper dig och av dina förväntningar. I utemöbler industrin, förutom specifikationen av stolar, som gör det vattentätt eller inte, och hur är det med anti-korrosion ...
chatta nu

Produktinformation

Uteservering Aluminium Stolar Set

Modern minimalistisk stil, vi producerar bara vit färg nu. Vi tror att vitt alltid hjälper dig och av dina förväntningar. I utemöbler industrin, förutom specifikationen av stolar, som gör det vattentäthet eller inte, och vad sägs om korrosionsfunktionen. Trots allt är skönhet den andra mycket viktiga specifikationen för bistro eller restaurangmöbler. På grund av så många bistroer och restauranger finns utomhus, förutom den läckra maten, kan unika stolar och bord också imponera på människor mest.

Uteservering Aluminium Stolar Set

Innan gjorde vi en undersökning, temat handlade om fåtölj och stol utan arm. Resultatet är halva och halva. För denna fåtölj betalade vi mer uppmärksamhet vid detaljerna, såsom armens radian. Oavsett om det är nödvändigt att använda annat material etc. Vi bestämde oss för att använda aluminium också. Vi tror att stolen kunde matcha med många olika stildekorationer, inte bara för utomhusbistrot eller restaurang.

Modell Artikel

E1080

Beskrivning

Utomhus Bistro Aluminium Stolar Satser

Dimensionen (cm)

59 * 56,5 * 88,5

Nettovikt (kg)

3,5

Detaljmaterial

alunram

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är inslagna i pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

40HQ laddningsförmåga

1440pcs

Användande

Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

Förfrågning