Poly rotting trädgård nya utemöbler rotting stol brett Rage användning

Poly rotting trädgård nya utomhus möbler rotting stol brett Rage användning Poly rotting trädgårdsmöbler är ledande produkt, artikeln är ny på 2017. Vi vet att räckvidd rottingmöblerna är breda, olika aluminiumram och olika färg rotting. Detta ljus grå stol ser lugn och ren...
chatta nu

Produktinformation

Poly rotting trädgård nya utemöbler rotting stol brett Rage användning
Poly rotting trädgårdsmöbler är ledande produkt, artikeln är ny på 2017. Vi vet att räckvidd rottingmöblerna är breda, olika aluminiumram och olika färg rotting. Detta ljus grå stol ser lugn och ren. Jämfört med matsalsmöbler, är denna artikeln mer lämplig på fritids platser.
Poly rotting trädgård nya utemöbler rotting stol brett Rage användning
Produkt introduktion av Poly rotting trädgård nya utomhus möbler rotting stol breda Rage användning
Producerad av 1,5 mm tjocklek aluminiumrör. Fina pulverlackering och ytbehandling. Vi äger en professionell inspektionsgruppen, varje bit av stol kommer att inspekteras innan packning. För att säkerställa att inga scratch på stolen, bra balans, etc. Vi accepterar ODM/OEM-tjänst, bara låta oss veta din detalj krav för stolen, vi kommer att göra vårt bästa för att stödja ditt arbete.

Modell objektE7092
BeskrivningPoly rotting trädgård nya utemöbler rotting stol brett Rage användning
Dimension(cm)60 * 59 * 83
Net förpackn4
Detalj MaterialAlun tube dia28 * 1,5 mm,
platt rattan8 * 1,3 mm,
bambu se finish
PaketetStandard export förpackning: stolar är insvept med pärla bomullspapper. Efter stapling, kommer att stolar omfattas av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjul fäste för att flytta.
40HQ lastning förmåga680pcs
AnvändningStrand, trädgård, uteplats, Bistro, uteservering, Utomhus kafé, utomhusbar, Street bageri

Produktfunktion av Poly rotting trädgård nya utomhus möbler rotting stol breda Rage användning
Det kommer inte att bryta eller blir möglat i våt miljö. PE rotting är utformad för att ser ut som äkta rotting och har också olika färger. Det viktigaste är att PE är syntetiskt material, som äger värdet av hög grad återvinning. Det är miljövänligt. På grund av metall aluminium densitet egenskaper är det mycket lätt. Aluminiumrör är stark nog att ta en massa stress och påfrestningar. BTW, det kommer i olika stil att uppfylla kraven på olika platser.
 14.jpg

Senaste nyheterna
Tillverkad av hög kvalitet PE rotting, är det lätt att underhåll och lightweight. Bara får gärna kontakta oss om du har ytterligare frågor.
 3.jpg

Förfrågning