Trädgård Rattan Stolar Utomhus Möbler

Rattan Chair Backyard utomhus möbler med UV-resistent material Alla väder trädgårdsmöbler tillverkad av högkvalitativ PE rotting, Samtidigt som trädgårdsmöbler med hög vattentätt och UV-resistent funktion, om du undrar var man kan köpa utemöbler, kan EASE erbjuda dig .. .
chatta nu

Produktinformation

Trädgård Rattan Stolar Utomhus Möbler

Alla väder trädgårdsmöbler producerad av högkvalitativ PE rotting, Samtidigt som bakgård

Trädgårdsmöbler med hög vattentätt och UV-resistent funktion, om du undrar var man kan köpa utemöbler, kan EASE erbjuda dig valen. 3000h höghållfast UV-resistent, jämfört med äkta rotting, PE rotting är hårdare och lämpar sig för mycket olika naturmiljöer och väderförhållanden. Utemöbler skapar flera möjligheter för utemöbler.

Produkt introduktion av Garden Rattan Stolar utomhus möbler

EASE är specialiserat på handvävande hantverk sedan 2007. Som en professionell utemöbelstillverkare är fabriken belägen i Foshan City, Guangdong-provinsen. För närvarande insisterar EASE på att utveckla nya produkter per år, vi vet att klassiker aldrig kommer att föråldras, men vi behöver också nytt blod för att skapa fler möjligheter. Vid utemöbler, hur man spelar dess funktionalitet maximerar, är det vårt mål.1.5mm tjocklek aluminiumrör kan bära höghållfasthetstestet.

Modell Artikel

E7071D

Beskrivning

Trädgård Rattan Stolar Utomhus Möbler

Dimensionen (cm)

57 * 64 * 80

Nettovikt (kg)

4

Detaljmaterial

Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,

platt rotting: dia3.8mm,

bambu look finish

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är inslagna i pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

40HQ laddningsförmåga

850pcs

Användande

Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

Produktegenskap för Garden Rattan Stolar Outdoor Furniture

Högkvalitativ PE rotting för utemöbler design. Mer än 3000 h UV-resistent och täcka

De flesta utomhusmöbler.

PE rotting klarar av utomhuselementen utomhus och det kan hantera fuktiga eller fuktiga förhållanden, till skillnad från naturlig rotting som bryts ner eller blir mögel i våta miljöer. Så det har en stor vattentät funktion. Under tiden använder Ease den senaste pulverbeläggningstekniken och mogen ytbehandling, vilket kommer att minska skrapprofilen.

Senaste nytt

Speciell leveranstid kommer att erbjudas om du kommer i kontakt med oss ​​före november.

Förfrågning