Rotting effekt trädgårdsmöbler också produceras av Wickder god kvalitet möbler Design 2017

Kvalitet rotting väderbeständig trädgård nya leta möbler alla säsongen ansökan kvalitet rotting trädgårdsmöbler och Trädgård rottingmöbler är de gjorda av PE rotting. Hela stolen bort dekoration röret, och ser enkel och lätt att matcha med andra möbler. Denna punkt är ny, den...
chatta nu

Produktinformation

Kvalitet rotting väderbeständig trädgård nytt utseende möbler hela säsongen ansökan
Kvalitet rotting trädgårdsmöbler och Trädgård rottingmöbler som de är gjorda av PE rotting. Hela stolen bort dekoration röret, och ser enkel och lätt att matcha med andra möbler. Denna punkt är ny, design idén kom från liten soffa. Vi vill överföra tillbaka pressen till axeln.


Kvalitet rotting väderbeständig trädgård nytt utseende möbler hela säsongen ansökan
Produkt introduktion av kvalitet rotting väderbeständig trädgård nya leta möbler alla säsongen ansökan
LÄTTHET, som en av de största utemöbler-företag, specialiserat på tillverkning PE rotting stol med 10 år. Wicker är vattentät, UV-resistent, hållbara. Förutom röda, grädde, svart. Vi levererar även andra PE rotting färg och aluminium tub färg.
 

Modell objektE7082
BeskrivningKvalitet rotting väderbeständig trädgård nytt utseende möbler hela säsongen ansökan
Dimension(cm)47 * 59 * 89
Net förpackn4.3
Detalj MaterialAlun tube dia28 * 1,5 mm,
Flat rotting: dia3.8mm,
bambu se finish
PaketetStandard export förpackning: stolar är insvept med pärla bomullspapper. Efter stapling, kommer att stolar omfattas av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjul fäste för att flytta.
40HQ lastning förmåga814pcs
AnvändningStrand, trädgård, uteplats, Bistro, uteservering, Utomhus kafé, utomhusbar, Street bageri

Produktfunktion kvalitet rotting väderbeständig trädgård nya leta möbler alla säsongen ansökan
Denna aluminium uteplats stol är perfekt för användning utomhus. Stapelbar och lätt, helsvetsade dubbel tube ramkonstruktionen ger extra styrka och hållbarhet. Denna utomhus stol byggdes för tung kommersiell användning. Aluminiumramen är rostfri och är byggd för att tåla väder och vind.
Senaste nyheterna
Aluminiummöbler motstår rost men måste skyddas mot någon typ av gropfrätning som ger metallen en tråkig patina. Täta tvättar att förhindra detta villkor om metallen är i god form eller har en emaljerad eller bakat-på finish. Om metallen är redan i dåligt skick, kommer att mer än tvätt behövas för att återuppliva den.
 
 

Hot Tags: effekt Trädgård rottingmöbler också produceras av wickder god kvalitet möbler design 2017, tillverkare, kundanpassade, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like