Bistrostolar och bordsmöbler

Rattan trädgårdsmöbler Utomhus applikationsnivå All säsong Tillstånd I vardagslivet är 4 stycken rottingmöbler en vanlig kombination. Fler och fler familjegårdar förekommer vid möbler av rotting och rotting. Och trädgårdsmöbler riktar sig direkt till människors dagliga liv mer och mer. Mesta tiden,...
chatta nu

Produktinformation

Bistrostolar och bordsmöbler

En extra kudde kan ge dig mer mjuk och varm. Vi föreslår att du lägger den i din trädgård istället för en kafé eller restaurang. Mindre är mer och bäst för att underlätta trycket på ryggen. Så här styr du utrymmet, för om du lägger till chshion vid stol tillbaka, blir hela sittutrymmet mindre. Vid tider och tider testning finner vi den mest bekväma storleken. Vi tror att när du ser stolen vid första anblicken, vill vi ta bort den och lägga den i ditt rum. I vardagslivet är 4 stycken rottingträdmöbler vanlig blandningsmetod. Fler och fler familjegårdar förekommer vid möbler av rotting och rotting. Och trädgårdsmöbler direkt i människors dagliga liv mer och mer. För det mesta brukade folk använda dem på inomhus och utomhus. Denna typ av stol skulle kunna uppfylla kravet, färgen är grädde, enkelt och varmt, tar dem till utomhus och trädgård, de kan också matcha miljön.

Produkt introduktion av Bistro Stolar och bordsmöbler

Olik från vanlig platta rotting och rundrotting, för den nya produkten använder vi mer mjuk rotting. För det mesta betyder det för det mesta att det är lätt att vara i form. Men EASE säger att vår arbetares handvävningsförmåga kan undvika detta problem. Våra handvävande arbetare äger flera års arbetslivserfarenhet. Även om det är ny design och nytt material, har de fortfarande en metod att göra stolen. Under tiden kunde de säkerställa hög effektivitet.

Modell Artikel

E7095

Beskrivning

Bistrostolar och bordsmöbler

Dimensionen (cm)

57 * 60 * 78

Nettovikt (kg)

4,8

Detaljmaterial

Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,

platt rotting: 9 * 1.3mm

bambu look finish

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är inslagna i pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

40HQ laddningsförmåga

720pcs

Användande

Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

Produktegenskaper hos Bistro Stolar och Bordsmöbler

Förutom bildfärgens kudde har vi också annan färg. Välj den färg som hänvisar till din dekorationsstil eller möblerfärg. Stolen är stapelbar och du kan justera höjden enligt det aktuella utrymmet. Jämfört med metallmöbler, aluminiummöbler med högre kostnadseffektiva. Med utvecklingen av pulverlack kan rost retro stil också tillverkas i aluminiumram.

aluminum rattan chair.jpg

Förfrågning