Stacking Café Stolar French Style Outdoor Bistro Använd

Stacking Caf é Stolar Fransk Stil Utomhus Bistro Användning Utomhuskaféstolar som används vid gatunestaurang, utomhuskafé, stolar i fransk stil är mycket populära, inte bara franska, men också i andra europeiska länder. Bistro är en annan plats där du kan hitta många stolar med fransk stil. Dessa...
chatta nu

Produktinformation

Stacking Caf & eacute;   Stolar French Style Outdoor Bistro Använd


Utomhuskaféstolar som används vid gatunestaurang, uteservering, franska stilstolar är väldigt populär, inte bara fransk, men också i andra europeiska länder. Bistro är en annan plats där du kan hitta många stolar med fransk stil. Dessa aluminiumstolar med klassisk retrostil. Sätt dem på utsidan, oroa dig inte om UV-resistenta. Det viktigaste är att stolen är stapelbar, vilket sparar utrymme och är lätt att lagra.

Introduktionen av Stacking Caf & eacute; Stolar French Style Outdoor Bistro Använd
Använd enkelt högkvalitativt råmaterial, standard 1,5 mm tjocklek aluminiumrör och miljövänlig pulverlackering. Tio års produktionserfarenhet och 7 års Spoga Fair, vi liknar Europa Market, och vi tjänar också för många andra länder. Ease kan erbjuda dig säkerhet internationell handel.

Modell Artikel E1090s
Beskrivning Introduktionen av Stacking Caf & eacute; Stolar French Style Outdoor Bistro Använd
Dimensionen (cm) 40 * 50 * 86
Nettovikt (kg) 3,5
Detaljmaterial alunram
Paket Standard exportförpackning: Stolar är inslagna i pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.
40HQ laddningsförmåga 940pcs
Användande Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

Produktegenskaper och tillämpning av Introduktionen av Stapling Caf & eacute; Stolar French Style Outdoor Bistro Använd

Denna aluminium uteplats stol är perfekt för utomhusbruk. Stolen är stapelbar och lätt, aluminiumsrör med 1,5 mm tjocklek och komplett svetsad dubbelrörsramkonstruktion ger extra styrka och hållbarhet. Denna utomhusstol var byggd för tung kommersiell användning. Aluminiumsramen är rostfri och är byggd för att motstå elementen.
Senaste nytt

Hot försäljning på 2017 Spoga Fair. I framtiden, hur man använder utrymmet helt är trenden med utveckling av utemöbler. "Utrymmet" betyder inte bara under användningen utan också för paketet och leveransen.

cafa furniture

Förfrågning