Stacking Cafe Industriell stol French Style Outdoor Bistro Använd

Stacking Café Stolar French Style Outdoor Bistro Använd utomhus café stolar som används på gatan restaurang, utomhus kafé, franska stil stolar är mycket populär, inte bara franska, men också i andra europeiska länder. Bistro är en annan plats där du kan hitta många stolar med fransk stil. Dessa...
chatta nu

Produktinformation

Stacking Cafe Industriell stol French Style Outdoor Bistro Använd

Utomhuskaféstolar som används vid gatunestaurangen, uteservering, stolar i fransk stil är mycket populära, inte bara franska men också i andra europeiska länder. Bistroen är en annan plats där du kan hitta många stolar med fransk stil. Dessa aluminiumstolar med klassisk retrostil. Placera dem utomhus, oroa dig inte om UV-resistenta. Det viktigaste är att stolen är stapelbar, vilket sparar utrymme och är lätt att lagra.

Införandet av Stacking Caf & eacute; Stolar French Style Outdoor Bistro Använd

Använd enkelt högkvalitativt råmaterial, standard 1,5 mm tjocklek aluminiumrör och miljövänlig pulverlackering. Tio års produktionserfarenhet och 7 års Spoga Fair, vi liknar Europa Market, och vi serverade också i många andra länder. Ease kan erbjuda dig internationell handel med säkerhet.

Modell Artikel E1090s
Beskrivning Införandet av Stacking Caf & eacute; Stolar French Style Outdoor Bistro Använd
Dimensionen (cm) 40 * 50 * 86
Nettovikt (kg) 3,5
Detaljmaterial alunram
Paket Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft-papper och en vattentät plastpåse. Utrustad med hjulhållare för rörelse.
40HQ laddningsförmåga 940pcs
Användande Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

Produktegenskaper och tillämpning av Introduktionen av Stapling Caf & eacute; Stolar French Style Outdoor Bistro Använd

Denna aluminium uteplats stol är perfekt för utomhusbruk. Stolen är stapelbar och lätt, aluminiumsrör med 1,5 mm tjocklek och komplett svetsad konstruktion med dubbla rörramar ger extra styrka och hållbarhet. Denna utomhusstol var byggd för tung kommersiell användning. Aluminiumsramen är rostfri och är byggd för att motstå elementen.

Senaste nytt

Hot försäljning vid 2017 Spoga Fair. I framtiden, hur man använder utrymmet helt är trenden med utveckling av utemöbler. "Utrymmet" betyder inte bara under användningen utan också för paketet och leveransen.

Förfrågning