Utemöbler Kommersiella Cafe Shop

Wicker Patio Utemöbler Kommersiell användning High Level Wicker uteplats utemöbler är gjord av hög kvalitet PE rotting. Stolen kan också användas vid alla väderförhållanden. Det är lätt att matcha med olika dekorationsstilar. Förutom uteplats är kommersiell användning en annan viktig zon.
chatta nu

Produktinformation

Utemöbler Kommersiella Cafe Shop

Om bakgården är tillräckligt stor, fyra stolar eller sex stolar med bord, kan du ha en liten fest i ditt hem. Jämförelse med gjutjärnsstol, rotting med aluminiumstol är mer lämplig för utomhusbruk. Vicker uteplats utemöbler är gjord av hög kvalitet PE rotting. Stolen kan också användas vid alla väderförhållanden. Det är lätt att matcha med olika dekorationsstilar. Förutom uteplatsen är kommersiell användning en annan viktig zon. Kommersiellt möte, kommersiell restaurang eller kommersiella kaféer är mycket lämpliga att använda denna stol. Allt material är vattentätt och UV-resistent.

Produkt introduktion av Outdoor Furniture Commercial Cafe Shop

Som professionell utemöbelstillverkare har Ease strikt krav på att välja råmaterial. Speciellt på aluminiumrör och PE rotting. Råmaterialkvalitetskontroll, och avsluta kvalitetskontroll av varor. Det finns mer än 200 objekt i vår produktlinje, för att möta olika kunder & rsquo; krav. Klassisk typ, modern typ och nya objekt.

Modell Artikel

E7083D

Beskrivning

Utemöbler Kommersiella Cafe Shop

Dimensionen (cm)

58 * 63 * 88

Nettovikt (kg)

4,5

Detaljmaterial

Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,

platt rotting: dia3.8mm,

bambu look finish

Paket

Standard exportförpackning: Stolar är inslagna i pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.

40HQ laddningsförmåga

720pcs

Användande

Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

Produktegenskaper hos Outdoor Furniture Commercial Cafe Shop

Ricker uteplats utomhus stols funktion är vattentät och hög UV-resistent funktion. Förutom det,

Vi använder den senaste pulverlackeringstekniken, färgen är mer hållbar och det viktigaste är att pulverstabiliteten blir allt starkare. Förutom färg och stabilitet är aluminiumrör och PE rotting väldigt lätt att rengöra och underhålla. Våt trasa för att rengöra ytan.

Förfrågning