KINA INTERNATIONAL MÖBLER EXPO 2019, SHANGHAI

- Dec 20, 2019-

Lätt utemöbler deltog i CIFF 2019, SHANGHAI. Ease har visat mer ny design på trädgårdsmöbler, färgen är mörkgrå ton. Inklusive soffsats, uteserveringssatser och bistro utomhus.

År 2019 har antalet deltagande länder och regioner ökat från 24 sista öron till 29 i de fyra internationella varumärkespaviljongerna i E1, E2, W6 och E12. De nya deltagande länderna inkluderar Nya Zeeland, Grekland, Spanien, Portugal och Brasilien, med 222 deltagande varumärken. Japan, Sydkorea, Filippinerna, Vietnam, Indonesien, Malaysia, Singapore, Sri Lanka, Indien och andra länder i Sydostasien ser också varumärken för att delta i utställningen.

Möbler Kina har lanserat JJGLE EZBUY i år, en B2P-plattform för professionell upphandling i kombination med ”utställning + internet”. Varje medlem av registrerade företag kan använda denna plattform för att få en liten applikationsbutik som tillhör sina egna företag. Den 4-dagarsutställningen kommer att utvidgas till 365 dagar på plattformen. Nya detaljhandelsmöbler upphandling kommer att implementeras via den nya kanalen för internet. Köpare kan direkt köpa högkvalitativa och prisvärda produkter från tillverkare.