KINA INTERNATIONAL MÖBLER EXPO 2020, GUANGZHOU

- Dec 20, 2019-

Lätt utemöbler kommer att delta i CHINA INTERNATIONAL MÖBLER EXPO 2020, GUANGZHOU.

Ny design är på väg, och utvecklar massor av vävtyp och färg för fler lands behov.

Designstilen kommer att vara nära modern och enkelt. I år kunde vi se att klyftan mellan inomhus och utomhus blir liten, stolar på restaurang kan också användas i matsalen.

Under de senaste två decennierna har Kinas nationella mässa alltid insisterat på att komma från utställare och publik. Strävan efter utställare och besökare för en vacker sak är filosofin om mässan att sträva efter dess mål. Med sin stora skala, kompletta kategorier och hög kvalitet Den har en hög publik och har vunnit branschens förtroende. Den har alltid haft rykte om barometer från Kinas hemmabilsindustrin. Under 2017 hörde Kinas nationella mässa dans och dans, seglade med temat "hantverk och kvalitet, allrounddockning", uppgraderades för att skapa kvalitetsutställningar, optimerat deltagande och tittarupplevelse och har blivit ledande inom den sunda utvecklingen från den kinesiska hembygdsindustrin och den globala inredningsindustrin. Flaggskeppet för ständigt växande flygplan.

Guangzhou China Home Fair i mars är en modell för integration av de bästa affärsnoderna och utställningsplattformar av hög kvalitet under hela året. Det har alltid berömts av branschen och företagen. I mars 2017 skapade Guangzhou Home Fair i Kina en lysande framtid med 3 992 företag världen över. Utställarna skapade tillsammans en internationell heminredningsfest full av färger och smaker, som lockade 191 950 besökare med kommersiellt värde från mer än 200 länder och regioner runt om i världen, en ökning med 13,7% jämfört med föregående år, varav besökare från den kinesiska marknaden Jämfört med samma period föregående år var nettoökningen 23 774 personer. Medan den internationella strålningskraften inte har minskat, har den stärkt inhemska marknadens inflytande kraftigt.