EASE OUTDOOR MØBLER-2017

- Jan 03, 2018-

3 jan, 2018

EASE OUTDOOR MØBLER-2017

Ett år gick, var Ease att hålla service till våra gamla vänner och träffade många nyhetsvänner. Tack för att du har lita på och stödja dem alla. Sedan 2007 har vi förbättrat produktionsförmågan steg för steg, Speciellt vid stolpytpulverbeläggningen och vävningen.

Vi accepterade massor av kontorsordorder, att göra en stol vid kundens ritning, färgmatchning. Målstolarna fick alltid bra feedback från kunderna.

Förutom kontorsstolar, publicerade vi också nya artiklar, aluminiumrottstol med kudde, Perfekt ryggradian, armhöjd, som lockade många kunder till förfrågan om det på mässan. Vänligen gå med oss ​​för att förhandsgranska den viktiga tiden vid 2017.

2017/03/16 ~ 2017/03/18

39: e Kina International Furniture Fair. Lätt Publicerad ny stol, vi kallar det också ägg stol. Detta är en uppsättning möbler, standardkombinationen är 2 stolar och ett bord, bordet vi väljer samma till stolen. För den här stolen kan du placera den utomhus eller inomhus, bara efter dina krav. Under tiden kunde kunderna bestämma sig för att använda sittdynan eller inte. Förutom utseendet design och färg match, försöker vi KD design, det vill säga, vi kommer att demonteras på paketet. Det är självklart lätt att installera.

Samtidigt publicerade vi ny bordsbas, vi utformade vikbåten, vilket kan spara utrymme när kunden lagrar dem. Vi har också provat ny färg, till exempel grå och vit.

2017/09/03 ~ 2017/09/05

Spoga Fair på tyska, den största mässan i utomhus och trädgårdsmöbler. I år hade vi en monter med 130 kvadratmeter och visade 83 objekt på mässan. På denna mässa publicerade vi den andra delen nya produkter. Vi kallar dem Teddy stol och Cara stol. Jämförelse med annan färgstark stil, Cara stol och Teddy stol blir enklare och med bredare användning. Du kunde hitta det, utomhusrestaurang, café, till och med bistro, alla kunde utrustade med Cara eller Teddy stol. Om du lägger dem i matsalen, ja, de kan matcha med mycket dekorationsstil, på grund av att vi väljer brunt.

2017/09/11 ~ 2017/09/14

40: e Kina International Furniture Fair (Shanghai). Det var första gången vi åkte till CIFF Shanghai. I Shanghai hittade vi många vackra inomhus- och utomhusmöbler, även med några trädgårdsmöbler. Vi träffade också massor av ny vän, och tack för deras förtroende kunde vi ha möjlighet till företag efter mässan. Vi slutförde målplanen och vi har förtroende för att få fler nya produkter 2018.

Om du vill veta mer om nya stolar och bord, se vår hemsida www.ease-outdoorfurniture.com