Tyg Soffa Rengöringsmetod

- Aug 30, 2017-

Tygsand har nu blivit en oumbärlig hemmiljöutsmyckning, på grund av dess tyg- och färgdiversitet av det stora antalet konsumenter som älskar. Jämfört med läder soffa, har du en trasa soffa svår att rengöra har varit ett problem kan inte ignoreras. Till slut hur kan en rimlig rengöring och underhåll av tyg soffa det, Xuan Yi möbler att dela några av följande metoder:

Det finns två sorters tyg soffa, en är flyttbar en annan är inte avtagbar. Under normala förhållanden kan inte avlägsnas svårare att ta hand om. Vi är i det vanliga vardagslivet är också icke-flyttbara. Så först och främst förstår vi först den rengöringsmetod som inte kan avlägsnas. 1, dammsug: först med en dammsugare av dammsugare och torka sedan försiktigt med en handduk. Kom ihåg inte mycket vattenskrubba, så att vatteninfiltrering i soffan inuti soffan inuti ramen orsakad av fukt, deformation, sandduk krympas. 2, kaffe och andra färgade drycker rena: Om det är kaffe och andra drycker släpper in i soffan dukar, och omedelbart ta en handduk doppad i varmt vatten, drycken från soffan trasa att suga ut och ju tidigare bättre behandling, om en gång tiden Förlängning blir svår att hantera att spela fläcken. 3, ytan med flanellduk soffa ren: borsta med en liten borste doppad i lite utspädning av alkohol sopa igen, och sedan torra hårtork, om det gäller fruktjuic fläckar, med lite läskpulver och vatten och blanda noggrant, och gnidas sedan med en trasa Torka, fläckar kan också rensas. Samma tid som

Efterföljd av en avtagbar tyg soffa, denna tyg soffa städa upp relativt lätt att peka kan trots allt rivas, vilket är lätt att rengöra platsen. Rengöring av bomullstvätt kan vara lågtvättstvätt, men försök att inte använda tvättmaskinens rengöring, kan inte använda blekmedelrengöring för att undvika att blekna. Fördelarna med jacquardduks soffa är inte lätt att blekna, maskin tvättbar. Om tyget för att lägga till syntetisk bomull, rayon, etc., måste det dock vara kemtvätt. Det bör noteras att oavsett den tryckta duken eller jacquardduken, när tygets sammansättning för hampa, ull och andra krympbara naturliga fibrer, kan de endast kemtvätt.

För tyget i tyget, om det är kashmir eller tyg och sedan städa upp, måste vi noga tvätta. För tygduken av soffan föreslog Xiao Bian också att du kan skräddarsy innan du köper en uppsättning av flyttbara softsatser. Tvättning endast i enlighet med kraven i tyget kan rengöras regelbundet, bekvämt och snabbt.