Franska Bistro Stolar Paket

- Jan 16, 2018-

Franska Bistro Stolar Paket

Som vi kan se är förpackning ett populärt argument om produkt. Har du köpt något på Taobao? Om du har, hittar du att det finns ett antal förpackningar för vad du köper. Såsom plastpåsar, bubbla och kartong, även träfodralet. Självklart, idag diskuterar vi förpackningen av vår stol.

När det gäller förpackning, anser jag att det är väldigt viktigt för mig. För när vår kund beställer till fabriken, och vi är färdiga, kommer behållaren till hamnen, äntligen kommer stolarna fram till deras lager. Det första som en kund ser är förpackning. Faktum är att om förpackningen är vacker kan den göra ett bra intryck för kunderna.

Vår stol skyddas väldigt bra. Det första steget, vi lägger ett lager papper på fotröret och armstödet. Det kan undvika att röret skruvas upp. Det andra steget, vi kommer att använda papper eller bubbla för att skydda rotting och säte. Detta är för att minska friktionen. När dessa stolar är staplade lägger vi en plastpåse för att undvika damm. Slutligen lägger vi Kraft papper för att undvika regn, det kan också minska friktionen. Å andra sidan, för några stolar och några soffor som kan staplas, packas vi av kartong. Det är värt att nämna att vi ska göra en uppsättning soffa packade på en kartong. Till exempel är den här kartongen lämplig, storleken handlar om 2-sits soffan. Vad mer kan det spara mycket utrymme, vilket betyder att behållaren kan hålla fler stolar. Och som du önskar är kartongen också mycket stark.

Om du vill veta mer, besök vår hemsida

www.ease-outdoor.com.