Hur man väljer lämplig utemöbler

- Dec 29, 2017-

Hur man väljer lämpliga utemöbler


väder och klimat

 

Innan vi köper nya utomhusmöbler behöver vi spendera tid och ta en detaljerad studie. Varje utomhus levande samling måste matcha atmosfären och läget av utrymmet. Hur är det väder och klimat vi är med, varmt och torrt eller regnigt och fuktigt? Om vädret är varmt och för torrt kan trämöbler spricka. Metallmöbler är inte lämpliga för restaurang / café / bistro / hotell som ligger nära havet. Metallen kan få rost efter månader, även om de är målade. Aluminium utemöbler rekommenderas för att lösa ovanstående problem. Aluminiums utemöbler är gjorda av aluminiumram med högkvalitativ pulverlackering. Det kommer inte att rosta även om det sätts ute året runt.

 

material viktigare än utseende

 

Materialet är viktigast. Lämpligt material betyder mindre underhåll efter inköp. Naturliga rottingmöbler är vackra men behöver oss att ta väl hand om. Det kan lätt bli mögel på våren på grund av fuktighet . Aluminium PE rottingmöbler är lätta att rengöra och underhållsfria. Vi behöver bara använda en trasa och torka av smuts varje vecka. Den är lämplig för kommersiell utomhusbruk.

 

plats och utrymme

 

Var är dina möbler att sätta? Kommer de att placeras nära poolen? Eller lägger du på möblerna på gräset? I så fall rekommenderas inte sittkudde. Eller sitsens kudde ska vara vattentät. Vi måste också tänka på rymdbesparing. Stapelbara utemöbler passar bäst. De kan staplas och lagras enkelt när de inte används.

 

Det är för svårt att välja lämpliga utemöbler? Oroa dig inte. Ease Outdoor Furniture Co., Limited kan erbjuda dig idé. Om du behöver utemöbler av hög kvalitet i aluminium, vänligen klicka på vår hemsida www.ease-outdoor.com för detaljer.